Lækker oplæsning: Aktstykker af Ane-Marie Kjeldberg

9788711455807Synes du også, januar er trist og grå? Trænger dine øjne til et hvil, og vil du gerne forkæle dine øregange med noget ekstra lækkert efter julens stress?
Ane-Marie Kjeldberg, forfatteren til den vinterhede julenovelle Dén jul i Berlin, er nu aktuel igen med en ny erotisk lydbog bestående af 11 erotiske fortællinger, der helt sikkert vil give dig røde kinder.
De 11 erotiske fortællinger i Aktstykker er inspireret af det virkelige liv, og fortællingerne er både elegante, forførende, underspillede og direkte. I fortællingerne møder du et varieret persongalleri af både kvinder og mænd, der finder erotikken sammen og hver for sig. Du vil bl.a. høre om en ung gymnasiepige og hendes idol, om to veninder der genforenes i en hed eftermiddagsstund og om en mailkorrespondance mellem to forfattere, der får en helt uventet slutning.
Aktstykker er en vidunderlig sanseleg, der vil kurere alle former for januar blues. Lydbogen vil både få dig til at sukke og smelte af varme midt i vinterkulden.

Lydbogen er indlæst af Marian Friborg og kan fås hos SAXO.Et svar til “Lækker oplæsning: Aktstykker af Ane-Marie Kjeldberg”

  1. […] LOVEBOOKS anbefaler  Lindhardt & Ringhof-lydudgaven af Ane-Marie Kjeldbergs Aktstykker: “De 11 erotiske fortællinger i Aktstykker er inspireret af det virkelige liv, og fortællingerne er både elegante, forførende, underspillede og direkte. I fortællingerne møder du et varieret persongalleri af både kvinder og mænd, der finder erotikken sammen og hver for sig. Du vil bl.a. høre om en ung gymnasiepige og hendes idol, om to veninder der genforenes i en hed eftermiddagsstund og om en mailkorrespondance mellem to forfattere, der får en helt uventet slutning. Aktstykker er en vidunderlig sanseleg, der vil kurere alle former for januar blues. Lydbogen vil både få dig til at sukke og smelte af varme midt i vinterkulden.” Læs hele anbefalingen her. […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address