Konkurrence: Vind tre romantiske bøger

Morsomme Becky

Er du også ved at læse det seneste bind i Sophie Kinsellas vidunderlige Shopaholic-serie? Her på LOVEBOOKS-redaktionen morer vi os kosteligt over Beckys nye påfund, hendes filmstjernebesættelse og hendes shoppemani. I løbet af bogens første kapitler er vi allerede stødt på citater og situationer så geniale, at vi bliver nødt til at dele dem med jer:

Jeg talte så begejstret om deres ‘meget anvendelige blomstrede skjortekjoler’, at jeg næsten fik lyst til at købe en selv.

Uden for Dolce & Gabbana er en kvinde ved at proppe en hel masse poser ind i en bil, og hun ligner fuldstændig Julia Roberts, bortset fra at hun har lyst hår. Og er lidt lavere. Men bortset fra det, fuldstændig som Julia Roberts. På Rodeo Drive!

Helt ærligt. Hvor indbildsk har man lov at være? Jeg ved godt, at Kai har fantastiske turkise øjne og en skøn krop, men han har jo ikke nogen neonpink lynlås, vel? Der er masser af mænd, der har fantastiske blå øjne, men der er kun én cardigan, der har en sej, kæmpestor neonpink lynlås.

IMG_4379
Del dit yndlingscitat fra Shopaholic stiler mod stjernerne og vind en romantisk bogpakke

Vi vil også meget gerne vide, om du er stødt på nogle skønne citater undervejs i din læsning. Del dit yndlingscitat fra Shopaholic stiler mod stjernerne på Instagram med de to hashtags #KinsellaKærlighed og #Lovebooksdk og deltag i konkurrencen om en romantisk bogpakke.

Bogpakken består af Sex and the City-forfatteren Candace Bushnells glamourøse roman One Fifth Avenue, Vanessa Diffenbaughs rørende fortælling Blomsternes hemmelige sprog og Tara Hylands historiske drama Søstrenes hemmelighed. Vi finder en vinder mandag d. 24/11.

Vi glæder os til at se dit yndlingscitat fra Shopaholic stiler mod stjernerne!Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address