Konkurrence: Tag et #selfiemedanna og vind et gavekort til Magasin

April har været en fantastisk måned på LOVEBOOKS-redaktionen. Vi har nydt at læse Anna og det franske kys af Stephanie Perkins sammen med en masse begejstrede læsere på Instagram under hashtagget #annaogdetfranskekys. Hashtagget er efter blot tyve dage blevet fyldt med fine billeder og entusiastiske kommentarer. Det lader til, at I alle er lige så vilde med Anna og det franske kys, som vi er. “Er lige blevet færdig og er bare smaskforelsket og i forårshumør!” skriver Instagram-brugeren @gemmanebi blandt andet om bogen.

Faktisk vrimler det med positive anmeldelser og rosende ord om Anna og det franske kys på både blogs, Instagram-profiler, SAXO.com samt Mofibo. Det er en bog, der har taget sine læsere med storm med dens sødme, humor og stemningsfulde beskrivelser af det smukke Paris. Og det vil vi naturligvis gerne fejre med en lækker konkurrence. Deltag, og se om du bliver den heldige vinder af et lækkert gavekort til Magasin på 500 kr.

Tag et selfie med din udgave af Anna og det franske kys og upload det på Instagram med de to hashtags #selfiemedanna samt #annaogdetfranskekys for at deltage i konkurrencen. Vi finder en vinder d. 29. maj, og vi glæder os til at se dit selfie sammen med den skønne bog.

Held og lykke – og god fornøjelse!

KONKURRENCE NYSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address