Koma og kærlighed: JEG ER HER STADIG

11-
Jeg har læst denne fine bog, som handler om koma og kærlighed. Jeg er her stadig handler om Elsa, som har ligget i koma på hospitalet i flere måneder efter en skiulykke. Hun er i en tilstand, som gør, at hun kan høre alt, hvad der bliver sagt. Hendes krop vil bare ikke reagere.
En dag kommer Thibault ind i Elsas liv. Thibaults bror er indlagt på samme hospital, men en dag går Thibault tilfældigt ind på Elsas stue. Thibault finder ro i Elsas selskab og begynder at tale – også selvom han ikke ved, om Elsa lytter. Fra den dag bliver Thibault og Elsa liv forbundet, og deres liv tager en drastisk drejning. Dybe følelser opstår, men det er bare svært, for Elsa kan hverken snakke eller bevæge sig. Det gælder om at have tålmodighed og selvfølgelig tro på mirakler.
Jeg nød virkelig at læse denne bog. Det er en smuk kærlighedshistorie, som rørte noget inde i mig. Man kan virkelig mærke kærligheden imellem Elsa og Thibault. Og hvor er Thibault altså bare dejlig! Man bliver næsten helt forelsket selv.
Jeg anbefaler Jeg er her stadig til alle, som elsker kærlighedsbøger.

Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address