Kinsella – nu også med det paranormale!

kinsella-review-gizblogdk-01

Jeg har kun læst én enkelt bog af Sophie Kinsella før denne. Alligevel har ejer jeg dog fire af Shopaholic-bøgerne og så denne, Pige i tyverne. Efter at have læst den sidste bog i Shopaholic-serien og Pige i tyverne, så er jeg faktisk blevet ret bidt af Sophie Kinsellas måde at skrive på. Så nu går jagten ind på de andre bøger, hun har skrevet. Jeg kan nemlig slet ikke få nok.

Pige i tyverne er ikke en del af Sophie Kinsellas Shopaholic-serie, men det er derimod en enkeltstående bog. Jeg havde store forventninger til bogen, og jeg må sige, at de i den grad også blev indfriet. Pige i tyverne er nemlig en super sød historie, som har et lidt sjovt twist. I bogen følger vi nemlig Lara, som er midt i lidt af en krise. Hendes kæreste er gået fra hende, og det firma hun har startet med sin veninde er ved at gå fallit. Veninden er stukket af på ferie og er ikke kommet hjem igen. Lara forsøger desperat at finde sammen med sin kæreste igen, men han vil ikke svare på hendes beskeder. Og pludselig dør et familiemedlem ved navn Sadie, som Lara slet ikke kendte til. Og herefter begynder det for alvor at blive mærkeligt. For Sadie har udset sig Lara til at skulle hjælpe hende. Sadie er nemlig kommet tilbage som et genfærd, som kun Lara kan se og tale med. Dette giver Lara problemer med sine omgivelser, men jo mere tid Lara tilbringer med genfærdet, jo mere afhængige bliver de af hinanden.

kinsella-review-gizblogdk-02

Lara får en smag for Sadies livsstil og møder folk, hun aldrig havde troet, hun skulle komme i kontakt med. Kontakter der både bliver en fordel for karrieren men så sandelig også på kærlighedsfronten. Og et mysterie dukker op i forbindelse med Laras familie. Der er noget galt, noget der ikke helt giver mening. Det er nu op til Lara og Sadie at løse denne gåde, og deres skattejagt er både romantisk, glamourøs og spændende.

Hvis jeg skal sammenligne Sophie Kinsellas bøger med noget, så vil jeg mene, at de godt kunne minde lidt om de historier, Marian Keyes skriver. Så hvis man kan lide Marian Keyes, så vil man helt sikkert også kunne lide Sophie Kinsella. Pige i tyverne er nemlig både humoristisk og rørende. Ja, jeg erkender, at jeg sad med en del tårer trillende ned af kinderne til sidst. Det er en virkelig god bog, og jeg fik den også slugt på kort tid. Det er afgjort en historie, som jeg vil vende tilbage til igen en dag.

kinsella-review-gizblogdk-03

Anne-Mette Højbjerg er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Giz-blog.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address