Kærlighed i Paris: ANNA OG DET FRANSKE KYS

Anna og det franske kys stephanie perkins lovebooksHar du nogensinde oplevet følelsen af at være forelsket i en bog? Det er ikke tit, det sker, men denne bog af Stephanie Perkins er en meget troværdig og romantisk bog, som jeg forelskede mig hovedkuls i. Det er nemlig ikke endnu en af de urealistiske og sukkersøde kærlighedsromaner – det er derimod en skøn historie, som føles helt ægte.

I Anna og det franske kys skal Anna til at tage sit sidste år på hendes high school i Atlanta. Men intet går som planlagt, da Annas far vælger at sende Anna på kostskole i Paris. Alene. Anna er helt på bar bund og skal nu pludselig finde en ny vennekreds i et helt fremmed land. Som læser kan man hurtigt sætte sig ind i Annas måde at tænke på, og det har helt klart en betydning for bogen, da man selv kan relatere til hende.

Paris er kærlighedens by. En by med liv og sjæl. Jeg har selv været der mange gange og synes, det er en fantastisk by. Anna og det franske kys foregår i Paris, og da jeg læste den, følte jeg, at man gennem bogen kommer lidt “bag om kulissen” på den fantastiske by, når man i bogen hører om det lokale område og de små hyggelige biografer. Bogen skaber så mange billeder af Paris.

Bogen fører en ind i en dejlig verden med skønne karakterer, som er helt nede på jorden. Étienne St. Clair er charmerende, sød og selvsikker. Man falder pladask for ham, og det gør Anna også. Han er bare allerede optaget, selvom han sender mange forskellige signaler, der gør Anna usikker. Som læser sad man meget spændt og venter på, at Anna og Étienne indser, at de føler det samme for hinanden.

Bogen er svær at lægge fra sig. Man kommer bare ind i denne fantastiske verden og vil slet ikke ud igen.

Er du vild med kærlighedsbøger, er dette en bog, jeg helt klart vil anbefale! Jeg lover, at du vil falde pladask for Étienne St. Clair og selve bogen i sin helhed. Bogen er en, man kan læse flere gange, og karaktererne er nogen, der bliver hos dig, og som du føler, du har et helt specielt forhold til. Du kommer til at grine, græde og ikke mindst smile!

 

Sofie Amalie Lyck er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address