Vinterhed lydbog: Dén jul i Berlin af Ane Marie Kjeldberg

ItemImage.aspxSynes du også, at de korte, mørke dage virker uendeligt lange? Sukker du også efter juleferie og juleaften, og har du brug for lidt ekstra lækker oplæsning for at få dagene til at gå?

Lindhardt og Ringhof har netop udgivet Dén jul i Berlin af Ane-Marie Kjeldberg som lydbog. Det er en vinterhed, erotisk novelle, som er helt perfekt til at fordrive ventetiden op til jul med. Dén jul i Berlin er fortællingen om en nyskilt kvinde, der planlægger en storbyferie i Berlin midt i juletiden. Intet går dog, som hun havde forestillet sig, da hun på en mislykket og iskold juleaften møder en fremmeds spontane ømhed og opdager erotiske behov, som hun slet ikke vidste, hun havde.

Lad dig forføre og fornøje af denne erotiske fortælling om ferie-ensomhed, julekærlighed og tilfældige møder i 1960’ernes Berlin.

Lydbogen er indlæst af Marian Friborg og kan fås hos SAXO.

 2 svar til “Vinterhed lydbog: Dén jul i Berlin af Ane Marie Kjeldberg”

  1. […] lækkert efter julens stress? Ane-Marie Kjeldberg, forfatteren til den vinterhede julenovelle Dén jul i Berlin, er nu aktuel igen med en ny erotisk lydbog bestående af 11 erotiske fortællinger, der helt […]

  2. […] Kjeldberg, forfatteren til den vinterhede julenovelle Dén jul i Berlin, er også forfatteren til en erotisk lydbog bestående af 11 erotiske fortællinger, der helt […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address