John Green anbefaler ANNA OG DET FRANSKE KYS

Er du vild med John Green? Så se denne video og spol frem til 0:15 for at møde en pige, han godt kan li’.

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins har smeltet vores hjerter og taget verden med storm, og nu glæder vi os til, at det bliver jeres tur til at møde Anna. Anna og det franske kys udkommer d. 10. april. 

Hold op, hvor jeg elsker den her bog!” siger John Green i sin video og fortsætter: “Så, for et par år siden til et LeakyCon-event kom en fan hen til mig og sagde: “Jeg har skrevet en bog. Den udkommer i 2010. Må jeg sende dig et eksemplar?” Så sagde jeg: “Selvfølgelig”. To år senere modtager jeg denne bog, og jeg læser et par sider. Og så kan jeg ikke stoppe med at læse, fordi den her bog er lavet af sweetness, funny & awesome.”

“Den er supersjov og klog og en af de mest oprigtigt romantiske historier, jeg nogensinde har læst” afslutter John Green sin boganbefaling med.

Anna og det franske kys er en bog, der er værd at se frem til.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address