Jeg har dit nummer af Sophie Kinsella

 

 

ItemImage.aspx

Jeg har dit nummer af Sophie Kinsella udgivet ved Lindhardt og Ringhof.

Poppy har mistet sin forlovelsesring – enhver piges mareridt! Men ikke nok med at hun har mistet ringen, hun har også mistet sin telefon. Alt går helt galt for den ellers så privilegerede Poppy. I sin panik finder hun en telefon i en skraldespand og beslutter sig for at bruge den, indtil hun finder sin egen. Det viser sig dog, at telefonen tilhører forretningsmanden Sam Roxton’s tidligere personlige assistent, og han bryder sig bestemt ikke om, at Poppy har adgang til hans personlige beskeder.

Da jeg begyndte at læse denne roman, havde jeg aldrig i mit liv hørt om Sophie Kinsella. Jeg har aldrig rigtig været fan af romantiske bøger, men allerede fra de første sider havde bogen mig i et jerngreb, og jeg måtte læse videre. Plottwist efter plottwist blev jeg kastet rundt i en både humoristisk og hjertevarm fortælling. Sophie Kinsella forstår at sætte ord på situationerne, og hun gør det godt. Selvom plottet måske ikke efterlader meget til fantasien, kan jeg love for, at man ikke keder sig som læser. Man er hele tiden underholdt – om det så er med humor eller spænding eller begge dele, og helt forudsigelig er bogen heller ikke. Selvom romanen er oppe på de (måske) afskrækkende 390 sider, er det bestemt ikke en tung bog. Jeg læste den på ingen tid, og jeg vil helt klart anbefale den som en bog, der kan hjælpe, hvis man ikke rigtigt kan få taget sig sammen til at læse. Jeg tog mig selv i at grine højlydt flere gange, men der blev også fældet en tåre eller to undervejs.

Alt i alt blev jeg meget overrasket over bogen, og jeg er i hvert fald fyldt med #KinsellaKærlighed – er du?

Amalie Steinmeier er gæsteblogger på LOVEBOOKS.

About Amalie Steinmeier

Gæsteblogger.


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address