Hvad skal du lytte til i weekenden?

Hvad skal du lytte til i weekenden? Måske er du i humør til lidt ungdomsromantik? Vi har tre gode forslag til hvilke lydbøger, der kan forsøde din weekend.

 

93d406f1-676b-43eb-9173-12c82f3d43ef

Sophie Kinsella, som er kendt og elsket for sine sjove chick lit-romaner om den håbløse shopaholic Becky Bloomwood, er nu aktuel med en sød og sjov ungdomsroman om den 14-årige Audrey, der lige har haft en slags nervøst sammenbrud.

Audrey gemmer sig nu hjemme hos sin skøre familie. Hun tør kun se ud på verden gennem et par store mørke solbriller og et videokamera, som hun bruger til at dokumentere sin familie og deres indbyrdes forhold.

Til moderens indædte fortrydelse er Audreys storebrors helt store passion computerspil, og han har samlet et hold omkring sig, som skal hjælpe ham med at vinde en vigtig turnering. Et af holdmedlemmerne er Linus, som Audrey langsomt får opbygget først en skrøbelig forbindelse og senere et mere sikkert venskab til. Og efterhånden som venskabet vokser til spirende forelskelse, åbner Audrey lige så forsigtigt op for verden og alle de truende, men også helt vidunderlige ting, som den gemmer på …

Audreys verden er en sød og sjov fortælling om ung kærlighed og om at genfinde sig selv efter en svær periode i livet. Fans af Sophie Kinsella vil bestemt ikke blive skuffet!

Lydbogen er indlæst af Winni Ellegaard Nielsen, og du kan lytte til en lydprøve af bogen her. Du kan bl.a. købe lydbogen hos Saxo.com.

 

 

 


 

9788711474815

Den anden bog i Stephanie Perkins’ romantiske ungdomstrilogi handler om Lola, som bor i San Francisco sammen med sine to fædre.

Lola synes selv, hun lever det perfekte liv. Hun er en spirende modedesigner, og hendes kæreste er rockmusiker. Men så flytter de berygtede Bell-tvillinger, Calliope og Cricket, tilbage til nabolaget, og en fortid fyldt med smerte og kvaler bliver gravet frem. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere. Alt det Lola troede, hun vidste, bliver med ét vendt på hovedet. For kan en fyr fra hendes fortid vise sig at være hendes store kærlighed?

Tag med den helt unikke Lola på en fantastisk rejse til San Francisco. Bogen byder også på et gensyn med de elskede karakter fra Anna og det franske kys.

Lydbogen er indlæst af Sara Hamdrup, og du kan lytte til en lydprøve af bogen her. Du kan bl.a. købe lydbogen hos Saxo.com.

 

 

 

 

 


 

9788711480977

Isla og jagten på lykke er netop udkommet i denne måned – og nu kan du også høre den søde historie som lydbog.

Isla og jagten på lykke er den sidste bog i Stephanie Perkins’ søde ungdomstrilogi om Anna, Lola og Isla. Bogen handler om Isla, som i tre år har haft et crush på den indadvendte tegner Josh, som hun går i klasse med på School of America i Paris.

I sommerferien møder hun ham tilfældigt på Manhattan, og romantikken begynder at blomstre. Men i løbet af skoleåret er både hun og Josh dog tvunget til at konfrontere de udfordringer, som alle unge par må gå igennem: familiedrama, usikkerhed omkring ens valg for fremtiden og risikoen for at blive adskilt.

Med New York, Paris og Barcelona som baggrund byder denne søde og fantastiske historie om ægte kærlighed også på et gensyn med de elskede karakterer Anna, Étienne, Lola og Cricket fra bøgerne Anna og det franske kys og Lola og naboens søn.

Lydbogen er indlæst af Sara Hamdrup, og du kan lytte til en lydprøve af bogen her. Du kan bl.a. købe lydbogen hos Saxo.com.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address