Humor, spænding og erotik: 5 bøger til påskelæsningen

Påsken venter lige om hjørnet, og her på LOVEBOOKS-redaktionen glæder vi os til et par stille dage i selskab med en stak gode kærlighedsbøger. Hvis du endnu ikke ved, hvad du skal læse i din påskeferie, har vi samlet fem bogforslag, der kan underholde dig i din ferie.

En påskegul humørbombe

Projekt Rosie Graeme Simsion kærlighed lovebooks bøger

Skulle påskeferien byde på regnvejr og gråvejrsdage, vil Projekt Rosie af Graeme Simsion uden tvivl sprede glæde. Ikke alene har bogen den helt perfekte påskegule solskinsfarve, den er også fyldt med humor, varme og spirende kærlighed.

Projekt Rosie kan du læse om en mand, der tror, han har kærligheden under kontrol. Professor Don Tillman har nemlig udarbejdet et 16-siders langt spørgeskema, som skal hjælpe ham med at finde den perfekte partner. Men hvad sker der, når den uforudsigelige kærlighed dukker op, der hvor man mindst venter det?

Graeme Simsions roman er en morsom og hjertevarm fortælling om forelskelse – perfekt til en indendørs regnvejrsdag.

Dramatisk bogserie om vampyrer og kærlighed

true blood charlaine harris lovebooks

Hvis du har planlagt at tilbringe hele din påskeferie på sofaen med en god bog, så har du brug for masser af godt læsestof. En god bogserie bestående af en lang række spændende og medrivende bøger er det helt perfekte læsevalg til en magelig påskeferie – og hvad kunne være bedre end True Blood-serien af Charlaine Harris, som består af hele tretten bøger?

Død indtil solnedgang er den første bog i True Blood-serien og introducerer den 25-årige Sookie Stackhouse, som arbejder som servitrice i en af sydstaterne. Sookie er speciel, fordi hun kan læse menneskers tanker – men kun de levende menneskers tanker. Da en “ung” vampyr en dag kommer ind og bestiller et glas blod, er det en stor lettelse for hende, at der endelig er et menneske, hvis tanker hun ikke kan høre. Hun bliver derfor øjeblikkeligt tiltrukket og forelsket i den smukke vampyr Bill …

Sookies hverdag bliver med ét vendt på hovedet, da menneskerne omkring hende findes myrdet rundt i byen. Nogen er efter hende, Sookie undslipper kun med held. Der er nogen, der slår den lille bys indbyggere ihjel – og ingen aner, hvem eller hvorfor.

True Blood-serien er fantastisk medrivende, spændende og fyldt med kærlighed og drama. Din påskeferie vil flyve forbi med disse bøger som selskab.

Forbudt kærlighed

Anton DiSclafani straffen lovebooks

Hvis du, ligesom jeg, gerne vil bruge påsken på at læse om svundne tider og forbudt kærlighed, så er Anton Disclafanis roman Straffen det oplagte bud. Bogen foregår på en kostskole i 1930’erne og er fyldt med datidens kvaler om ægteskab og etikette.

Bogens hovedperson er den 15-årige Thea Atwell, der efter en familieskandale bliver sendt på en kostskole for unge kvinder i North Carolina. På kostskolen bliver Thea involveret i det sociale spil, der er styret af rigdom, skønhed og pigernes færdigheder til hest.

På kostskolen bliver Thea og de andre unge kvinder oplært i klassiske feminine dyder, inden de forventes at blive gift som ganske unge. Men Thea har svært ved at indordne sig under de snærende traditionelle bånd, og en dag forelsker hun sig i den helt forkerte …

Straffen er en medrivende roman om forbudt kærlighed, familieskandaler og mørke hemmeligheder.

wendy walker kvinderne fra hunting ridge lovebooks

 

Var du vild med TV-serien Desperate Housewives? Elsker du at blive inviteret til et smugkig ind bag de velplejede forhaver i pæne forstadskvarterer? I Kvinderne fra Hunting Ridge af Wendy Walker får du lov til at få et nøglehulsglimt af, hvordan perfekte forstadsliv kan se ud indefra.

I bogen følger man Marie Passetti, Love Welsh, Gayle Beck og Jannie Kirk, som alle fører en gylden tilværelse i Hunting Ridge lige uden for New York.

Love Welsh kan ikke styre sine børn, og hendes nabo Marie Passetti har også problemer med at balancere sit job som skilsmisseadvokat med rollen som mor til to. I den anden ende af byen lever Gayle Beck en privilegeret tilværelse med tjenestefolk og kæmpe hus, men forholdet til hendes mand er iskoldt. Jannie Kirk har også problemer med kærlighed – for selvom hun lader til at være den perfekte kone og den perfekte mor, har hun en affære, der udelukkende handler om sex …

Kvinderne fra Hunting Ridge er en sand pageturner om fire kvinder, hvis omhyggeligt opbyggede facader er ved at krakelere.

 

Forførende erotik

til min elsker francoise rey lovebooks

Er du på udkig efter en bog, der vil kunne give dig røde kinder og langsomt forføre dig? Så behøver du ikke lede længere. Til min elsker af Françoise Rey er en sensuel og forførende brevroman om en kvinde, der skriver en række breve til sin elsker fyldt med hede drømme og erotiske oplevelser.

Hovedpersonen i Til min elsker er en ung pige, der sidder utilfredsstillet tilbage efter en tom kærlighedsaffære. Hun beslutter sig for at skrive breve til sin elsker, manden med de gule øjne, og gennem disse breve genopdager hun sig selv og sin egen seksualitet. Brevene er poetiske, frække og pirrende, og gennem ordene går de elskende på opdagelse i et lystent univers.

Bogen vil kunne forsøde enhver læsers påskedage med dens velskrevne sanseunivers.

 

 

 

Hvad skal du læse i påsken? Del dine læseplaner med os i kommentarfeltet eller på Instagram under hashtagget #lovebooksdk.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address