Hot, hot, HOT: Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

Det første ord jeg vil bruge til at beskrive den her bog er hot. Hot, hot, hot. I kender den der følelse man får, når man virkelig, virkelig kan lide en person? Når bare det at være i nærheden af dem er nok til at man bliver helt stum, falder over ordene og nærmest ikke kan være i sin egen krop? Forbandede kærlighed fanger den følelse fantastisk. Det er først og fremmest det, der får den til at fungere så godt. Tate flytter ind hos sin bror og møder Miles, der bor i lejligheden lige overfor. Nærmest lige fra start er kemien mellem dem er en eksplosion, der venter på at ske.

For selvom Miles, piloten med den mystisk fortid, bare ønsker et fuldstændigt uforpligtende forhold, der foregår i sengen (hvor det til gengæld fungerer rigtig godt) og ikke noget andet sted, så er det som om han ikke helt mener det alligevel. Som om et ønske om nærhed slipper gennem hans følelseskolde facade. Tate og Miles deler, lige meget hvad Miles tror, noget der stikker dybere end bare fysisk tiltrækning. Miles skal bare lige turde åbne sit hjerte op igen, men som vi langsomt præsenteres for hans fortid, så forstår vi udmærket, hvorfor det er så svært.

Romanen er delt op i kapitler fra både Tates og Miles perspektiv. Vi følger Tate i nutiden, og Miles i fortiden, hvor vi langsomt finder ud af, hvad præcis det er for en hjerteskærende begivenhed, der har gjort ham så distanceret og kølig overfor ideen om kærlighed. Det er ikke altid jeg er glad for at en roman bruger hvert andet kapitel i fortiden, men her var jeg absolut lige så opslugt af Miles’ fortid, som af hans nutid med Tate.

Jeg regnede ikke med jeg ville græde … Men det gjorde jeg. Af glæde og af sorg. Miles’ historie bar en smerte og en dybde i sig, som jeg ikke forventede, men var ufattelig glad for at finde. Det gjorde bare hans forhold til Tate mere smukt og mere frustrerende. Lykke er noget man skal tillade sig selv, selvom det kan være svært når fortiden kommer i vejen med sin smerte, og skygger for alt det, der kan redde en.

Forbandede kærlighed er en historie, der viser kærlighedens skyggesider, på alt det vi udsætter os selv for i kærlighedens navn. Det er både smukt, og det kan være grimt. Spørgsmålet er hvilken del, man vælger at tro mest på – den positive eller den negative?

Kærligheden er en kamp, til tider en absolut forbandet kamp, specielt for Miles og Tate. I det her tilfælde er det en kamp, man bliver yderst opslugt af, og som jeg ikke lagde fra mig før jeg var færdig. Helt absolut en bog jeg vil anbefale til sommerheden – ja, til al slags vejr, faktisk.

 Kirstine Sø Dieckmann er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig påthoughtsinpurplue.wordpress.com.


Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

9788711513095

En stærk, hjerteskærende og dampende hed fortælling om at komme op til overfladen og lære at elske igen, når kærligheden gør allermest ondt og synes allermest forbandet.

“Forbandede kærlighed er årets must read! Jeg elskede hvert et ord, jeg følte hvert et øjeblik, og jeg vil aldrig glemme denne historie.” – Goodreads.com

Da Tate Collins møder den hemmelighedsfulde pilot Miles Archer første gang, er det langt fra kærlighed ved første blik. Det er heller ikke ligefrem venskab. Det eneste, de to har til fælles, er en ubestridelig gensidig tiltrækning, og snart indleder de et uforpligtende forhold udelukkende baseret på sex. Det burde være den perfekte ordning for dem begge, for Tate har ikke tid til at have en kæreste, og Miles er slet ikke ude efter kærlighed. Spørgsmålet er nu blot, om Tate kan overholde de to simple regler, som Miles har opstillet som eneste betingelse for deres forhold:

Spørg aldrig ind til fortiden.

Forvent ikke en fremtid.

De tror, at de kan håndtere det, men de indser begge hurtigt, at de leger med ilden. For Miles bærer på en mørk hemmelighed, som han ikke er parat til at slippe, og som tiden går, falder Tate langsomt, men sikkert for den flotte og mystiske pilot. Og pludselig er intet særlig enkelt længere …Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address