Hjertevarm chick-lit: SØDE SYNDER af Kira Licht

9788711457894

Søde synder er en af den slags bøger, man smiler hele vejen igennem. Maya ejer en café, hvor hun bager de skønneste kagekreationer. Derfor vil jeg anbefale dig at købe lidt lækkert, som du kan snacke, imens du læser. For det er svært at styre sin sukkertrang, når man læser bogen!

Maya nyder tilværelsen i München med sine gode veninder, Sabine og Jo, sine ansatte og sine stamkunder, og så har hun et stort crush på Max, der har sportsforretningen på den anden side af gaden. Hun tænker på ham hele tiden, men selv det at vinke til ham, virker som en kæmpe opgave – for slet ikke at tale om rent faktisk at snakke med ham. Derfor slæber Sabine og Jo hende på et flirtekursus for singler.

På flirtekurset møder de tre piger en række spændende karakterer, som alle leder efter lidt hjælp til det der med kærligheden.Man kan ikke andet end at fnise af de skæve karakter undervejs og holde af dem til sidst.

Der er også en romance under opsejling mellem Sabine og en anden kursist. Problemet er bare, at Sabine ikke er single og mest er med for at støtte Maya. Sabines rejse og kærlighedsproblemer bliver på en måde en parallel historie med Mayas, og man bliver som læser lige så involveret i den.

Kira Licht skriver let og flydende, og de tre veninder føles hurtigt som ens egne veninder. Samtidig er der masser af små referencer til popkultur, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Nogle er bevidste fra Kira Lichts side, og så er der dem, som jeg ikke helt ved om bare eksisterer i mit hoved. Hvad end svaret må være, så fik bogen mig flere gange til at tænke på andre bøger, jeg holder af som f.eks. Anna og det franske kys. De små referencer, de tre veninder og sproget gør, at det faktisk føles som om, Kira Licht kunne være en gammel veninde. Hvis du har lyst til at læse en sød bog om kærlighed og venskab med masser af farverige karakterer, så er Søde synder lige noget for dig.

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address