Hjerteskærende ungdomsroman: Hvad hjertet ved

Her på LOVEBOOKS elsker vi gode Young Adult-romaner, der fortæller om den første store kærlighed på både godt og ondt. Derfor er vi meget begejstrede for Sonar-serien fra Forlaget Carlsen. Sonar-serien består af en række ungdomsbøger, der realistisk beskriver teenagelivet og fortæller om livets skyggesider og tindrende lykkestunder.

I juli udkom Hvad hjertet ved som seneste tilføjelse til Sonar-serien. Hvad hjertet ved er skrevet af Jessi Kirby og er en smuk, rørende og hjerteskærende fortælling om en ung pige ved navn Quinn, hvis kæreste bliver kørt ned. Bogen fortæller om Quinns forsøg på at komme videre og hendes skæbnesvangre møde med den dreng, der via organdonation nu bærer hendes afdøde kærestes hjerte i sit bryst.

Bogen er perfekt for fans af John Green og Gayle Forman.

uden tvivl en af de mest fantastiske bøger, jeg nogensinde har læst.”  – Boghjoernet.dk

9788711454428Quinns liv går fuldstændig i stå, da hendes kæreste, Trent, bliver kørt ned og dør. Hun isolerer sig på sit værelse, hvor hun tæller dagene siden ulykken. Det eneste, som holder hende lidt i gang, er de breve, hun har sendt til de forskellige modtagere af Trents organer. Hun hører fra alle, på nær én. Den person, som har fået Trents hjerte.

I stedet for blot at acceptere, at vedkommende ikke ønsker kontakt, overtræder Quinn alle regler og finder efter målrettet søgen frem til 19-årige Colton Thomas. Og hun overtræder endnu en regel, da hun opsøger Colton – ikke for at tale med ham, hun har bare behov for at se den, der bærer det allervigtigste af Trent. Quinns ekspedition tager dog en uheldig drejning, og før hun får set sig om, har hun ikke alene tilbragt en hel dag med Colton, hun er også godt på vej til at mødes med ham igen.

Quinn ved, at hun burde stå imod. Men det er første gang i mange, mange dage, at hun selv har følt livet pulsere igennem sig – og solen, havet og de gnistrende oplevelser, som Colton fører med sig, gør det lettere at skubbe alle de ting, hun ikke har fået fortalt ham, til side …

Læs de første to kapitler af Hvad hjertet ved i en gratis læseprøve her og læs mere om Sonar-serien her.Et svar til “Hjerteskærende ungdomsroman: Hvad hjertet ved”

  1. Karina L siger:

    Det er en helt fantastisk bog! Kan også varmt anbefale den :)

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address