Goodreads – Hold styr på dine bøger og din læsning

Ikke-navngivet

Hvis du ligesom jeg godt kan lide at kunne holde styr på dine bøger og din læsning, så er Goodreads.com virkelig en lækker side at benytte. Derinde finder du de bøger, du ejer, smider dem på en liste, og så har du altid en oversigt over dine bøger ved hånden. Goodreads har nemlig også en brugervenlig app til smartphones, tablets o. lign. Dette er en super lækker fordel, hvis du står i en boghandel og er i tvivl om, om du har den bog, du overvejer at købe. På Goodreads kan du også altid tjekke op på, om der skulle være flere bøger i en serie, som du er i gang med at læse, eller som du samler på. På den måde har Goodreads hjulpet mig rigtig mange gange.

En anden virkelig lækker fordel ved Goodreads er, at du kan holde styr på din læsning. Du kan tjekke op på, hvornår du har læst en specifik bog, hvor langt du er kommet med den bog, du er i gang med, og selvfølgelig holde styr på de bøger som du gerne vil læse, og dem du eventuelt mangler at købe. Jeg har selv oprettet mange lister på Goodreads, og jeg ville aldrig kunne holde styr på mine bøger på samme måde, hvis det ikke var for Goodreads.

Du kan desuden bruge Goodreads til at tilmelde dig grupper og ansøge dine venner derinde, så du også kan holde dig opdateret om, hvad andre læser, og eventuelt få øjnene op for bøger du ikke selv kender til. Man kan nemlig anmelde de bøger, man læser og bedømme dem med stjerner, og derved dele sin begejstring for en god bog. Det er altså smart!

Ja, jeg er tydeligvis begejstret for det, og har du ikke selv prøvet Goodreads endnu, så vil jeg da helt klart anbefale dig det. :) Jeg er ret sikker på, at man hurtigt bliver bidt af det.

Ikke-navngivet1
Anne-Mette Højbjerg er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog giz-blog.dkSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address