Genlæsningsmaraton: Mission Prinsessens Dagbog

Den 11. bog i Prinsessens dagbog-serien Royal Wedding udkom på engelsk d. 2. juni, og i den anledning besluttede jeg mig for at genlæse hele serien. Så i dette indlæg skruer jeg lige tiden lidt tilbage til, da jeg gik i gang med mit genlæsningsmaraton.

PrinsessensDagbogKollage

Slutningen af maj 2015:

Mit genlæsningsmaraton af alle 10 bøger i Prinsessens dagbog-serien er et ambitiøst projekt – især fordi jeg er kommet i tanke om det lidt for sent. Der er nu seks dage til udgivelsesdatoen af Royal Wedding og med de fire dages leveringstid af bogen, så har jeg 10 dage til at læse 10 bøger. Her er min dagbog for mit genlæsningsmaraton.

Dag 1:

I dag kom jeg lidt sent i gang med at læse, men jeg nåede alligevel at læse Prinsessens dagbog færdig uden at være for længe oppe (kun til kl. 00.30). Sjovt nok havde jeg helt glemt bogens allersidste scene, så det var en virkelig sød overraskelse. Det må være meget længe siden, jeg sidst læste bogen.

Dag 2:

I dag gik jeg tidligt i gang med læsningen, og det virkede rigtig godt. Jeg har nu færdiglæst Prinsesse i rampelyset, og jeg går snart i gang med den tredje bog i serien, Prinsessen er forelsket! Men jeg vil selvfølgelig heller ikke læse alt for meget, for det ville være en skam at gå død i projektet. Efter at have læst Prinsesse i rampelyset spekulerer jeg på, om Lilly altid er så irriterende? Hun irriterede mig i hvert fald grusomt i denne bog.

Senere på dag 2:

Okay, så jeg læste den tredje bog i serien også. Meg Cabot skriver bare så læsevenligt, og tiden flyver i selskab med hendes bøger. Jeg synes stadig, Lilly er irrriterende, men det lille twist i slutningen af Prinsessen er forelsket! gjorde det lidt bedre. Men kun lidt.

Dag 3:

Jeg fik ikke læst så meget i dag, da dagen stod i familiens tegn. Men jeg kom godt i gang med den fjerde bog Elsker, elsker ikke alligevel. Og så er det jo godt, jeg er lidt foran i ”regnskabet”.

Dag 4:

I dag var en god læsedag! Jeg nåede at blive færdige med både den fjerde og femte bog i Prinsessens dagbog-serien lige inden Stolthed og fordom og Fortabt i Austen begyndte på DR1! Så bliver det ikke meget bedre!

Dag 5:

Slutningen på den sjette bog På spring var så sød, at jeg holdt bogen tæt ind til brystet med et stort smil på læben. Gik i gang med bog syv under aftensmaden. Pizza, Margherita og Prinsessens dagbog er en fantastisk kombination, som jeg tror, Mia ville sætte pris på.

Dag 6:

Blev færdig med den syvende bog Partypigen og er gået i gang med den ottende bog i serien, I frit fald. Det er svært at holde mit læsningsmomentum kørende – både fordi jeg har læst rigtig meget de sidste dage, men også fordi jeg snart kommer til en del af historien, jeg ikke bryder mig om. Eller jo rent objektivt kan jeg godt lide delen, og jeg synes også, at det er vigtigt, at den er der. Men derfor gør det mig stadig trist. På den anden side kan det måske give mig momentum til at læse indtil, der er rettet op på det igen!

Dag 7: Min taktik i går virkede, og jeg er nu klar til den sidste bog, eller den sidste bog i mit genlæsningsmaraton, bog nummer 10.

Senere Dag 7: Jeg gjorde det! Jeg blev færdig med alle 10 bøger, inden den nye udkom  på engelsk! 10 bøger på 7 dage, puha … det gør jeg nok ikke igen lige foreløbigt. Men jeg hyggede mig, og jeg er stadig vild med Mia og Prinsessens dagbog. Den tiende bog For evigt er så fantastisk sød. Jeg ved næsten ikke, hvordan Meg Cabot kan toppe den slutning, men jeg glæder mig til at læse videre!

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address