Fræk fredag: Tre erotiske romaner

Er der noget bedre end at starte weekenden med at læse noget lækkert? Fredag er sådan en dag, hvor man gerne vil forkæle sig selv lidt ekstra – og i vores verden findes der ikke bedre fredagsforkælelse end en god bog.

Hvis du endnu ikke har planlagt, hvilken bog du skal tilbringe weekenden med, har vi her tre forslag, der både er frække og søde. Disse tre bøger er også helt perfekte, hvis du har ladet dig forføre af 50 Shades of Grey i biografen og leder efter flere fortællinger i samme genre.

Eighty days gul vina jackson

 

Vina Jackson har skrevet en forførende trilogi, der tager læseren med på en rejse gennem Londons glamourøse – og nogen gange farlige – fetichmiljø.

Eighty Days Gul er fortællingen om den unge violinspiller Summer, der møder den tiltrækkende Dominik, som er fascineret af hendes ildrøde hår og smukke violinspil. Da Summer mister sin violin, tilbyder Dominik at erstatte den, hvis hun til gengæld spiller for ham ved en privat intimkoncert. Summer indvilliger i at spille for ham, selv om det er under meget specielle omstændigheder, og bagefter er hendes nysgerrighed vakt …

Eighty Days-trilogien om Summer og Dominiks turbulente forhold og seksuelle lege er en intens sanseleg, der er umulig at lægge fra sig.

 

 
sasha grey juliette selskabet love books

 

I Juliette selskabet kan alting ske. Forbered dig på at blive overrasket, chokeret og fuldstændig medrevet af denne bog, der er fyldt med hemmeligheder og seksuel spænding.

Catherine er en ung filmstuderende, som har en kæreste. En nat er hun i byen med sin veninde Anna, som tager hende med i et hemmeligt selskab ved navn Juliette-selskabet. Derefter er der ingen vej tilbage …

Juliette-selskabet er et hemmeligt selskab, hvor verdens magthavere mødes for at koble af og dyrke sex. Dette selskab er så hemmeligt, at kun ganske få kender til dets eksistens. Da Catherine ved et tilfælde befinder sig i Juliette-selskabet, møder hun en tilfældig mand, og i stedet for at afvise ham, tager hun imod hans tilnærmelser, og sådan går spillet i gang.

 

 

 

en kvinde går ind på en bar helena s. paige

 

Har du nogensinde drømt om at være hovedpersonen i en erotisk roman? Har en bog nogensinde efterladt dig med ønsket om at selv at kunne tage beslutningen om, hvad der skulle ske? Så er En kvinde går ind på en bar … den helt rette bog for dig.

I En kvinde går ind på en bar … bliver du præsenteret for en række scenarier, som hver især kan føre til et helt specielt erotisk eventyr. Valget er dit! Du bestemmer selv, hvordan natten skal ende. I bogen bliver du præsenteret for en række valgmuligheder, og ud fra dine svar bestemmer du selv historiens gang. Du går ind på en bar – og hvad sker der så?

En kvinde går ind på en bar … er ikke kun en bog, man læser – det er en bog, man oplever!Et svar til “Fræk fredag: Tre erotiske romaner”

  1. Vicki Karstensen siger:

    Læs “Direktørens sekretærer” af N. Johansson… Den er SÅ spændende!!! – OG FRÆK, SÅ MAN TROR, DET ER LØGN!! Men det er det ikke…;)

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address