Fræk fredag: Ny roman fra Maya Banks på vej

Maya Banks er kendt og elsket for sine erotiske bøger, der har taget kvinder over hele verden med storm. I Danmark er hun nok mest kendt for Breathless-serien, der består af bøgerne Gnist, Glød og Ild. Hendes bøger er erotiske, fyldt med kærlighed og længsel, og så er de enormt spændende. Derfor er det med stor glæde, at vi udgiver hendes nye roman Pas på mig til sommer. 

Pas på mig er ægte page-turner fyldt med spænding og masser af hed kærlighed. Bogen tilhører genren ‘erotic suspense’ og er dermed både erotisk og nervepirrende på samme tid. Glæd dig til en læseoplevelse, som du aldrig vil glemme!

Pas på mig Maya Banks

På LOVEBOOKS-redaktionen har vi nydt at læse PAS PÅ MIG af Maya Banks.

Pas på mig er historien om Caleb og Ramie, der mødes under usandsynlige omstændigheder …

Da Caleb Devereauxs lillesøster bliver kidnappet, bliver den rige og magtfulde Deveraux-familie nødt til at lede efter hjælp. I sin desperation opsøger Caleb en smuk kvinde, der kan se de ting, der er usynlige for andre. Ramie sætter sit liv på spil for at redde Calebs søster – og et højtblæsende, erotisk og farligt eventyr begynder.

Ramie er i stand til at føle andres smerte og kan derfor finde mennesker, der lider i det skjulte. Men hver gang Ramie bruger sin evne, mister hun et stykke af sig selv. Da hun hjælper den utålmodige og uimodståelige Caleb, bliver hun næsten tilintetgjort af smerten. Selvom Calebs intense blik lokker hende til sig, bliver hun nødt til at flygte, før han forlanger mere af hende.

Da Caleb atter er genforenet med sin lillesøster, kredser hans tanker stadig om Ramies smerte og hendes ansigtsudtryk, da hun bad ham gå. Han vil gøre alt for at finde hende igen, og da hun selv opsøger ham med et ønske om hjælp, tøver han ikke et sekund. Caleb vil beskytte hende for enhver pris – også selvom det koster ham hans hjerte …2 svar til “Fræk fredag: Ny roman fra Maya Banks på vej”

  1. Pia Brodersen siger:

    Spændende glæder mig allerede. Kommer den også i fysisk bog ??

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address