Fræk fredag: Lyt til lækre lydbøger

Har du også lyst til at få hvisket hemmeligheder i øret og lytte til en lækker lydbog i efterårets kolde dage? Læs med her, hvor vi anbefaler tre skønne lydbøger som du kan lytte til i efterårsferien.


9788711466308Nat & TV-kokken består af to erotiske noveller, der lader fantasien få frit løb. De er begge indlæst af Marian Friborg.

I Nat af Ane-Marie Kjeldberg kan du høre om Marie, som er taget på kursus på en gammel herregård. En søvnløs og hed sommernat møder hun i herregårdens køkken en mand, som hun ikke har truffet på kursuscenteret før. Han tilbyder at massere hendes ryg, og inden hun får set sig om, er han i gang, og da hun vil bryde af og gå op til sig selv igen, kan hun slet ikke løsrive sig. Hun – og læseren – ender med en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige. Først på afrejsedagen finder Marie ud af, hvem manden var – eller gør hun?

TV-kokken er skrevet af Alba Ibsen og er en erotisk novelle om den unge kulturjournalist Sarah, der er irriteret over at skulle interviewe den karismatiske tv-kok Lise Dam. Det bliver kedeligt, mener hun.Men det viser sig, at den modne Lise på alle måder er ferm i et køkken, og den ellers så selvstændige Sarah lader sig viljeløst trække dybt ind i lysten og et seksuelt eksperiment, hun aldrig havde forestillet sig …

Hør en lydprøve her. Køb lydbogen på SAXO her.

 

 

 

9788711474952

Til min elsker af  Françoise Rey er fortællingen om en ung kvinde, som sidder tilbage efter en kærlighedsaffære med en følelse af utilfredsstillethed. Gennem en række breve til sin elsker, manden med de gule øjne, genopdager hun sin egen krop i en slags vellystens anatomi.

Brevene bliver en rejsefører i seksuelle fantasmer, sammen går de elskende på frydefuld opdagelse i et lystent univers af smerte, ekstase og liderlighed, hvor ikke kødets lyst, men alene den romantiske kærlighed er obskøn.

Lydbogen er fortalt af Lise Ravn.

Hør en lydprøve her. Køb lydbogen på SAXO her.

 

 

 

 

9788711477540

Jeg vil fortælle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv. Det er det, jeg er skabt til. Det er det, jeg kan.”

Verden er fuld af mænd, som en kvinde kan kysse, bide og gå i seng med. Jeg-fortælleren i denne beretning om en ganske almindelig københavnsk kvindes sexliv er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Hun elsker sin mand og sine børn, men de er ikke nok. Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for en ny erotisk oplevelse viser sig, slår hun til.

Denne historie om en kvinde, der elsker mænd og erotik, er inspireret af en virkelig person af kød og blod. Gennem samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortælling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn.

Lydbogen er indlæst af Marian Friborg.

Hør en lydprøve her. Køb lydbogen på SAXO her.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address