Fræk fredag: LYST af Anna Bridgwater

Vil du gerne skrue op for varmen og gøre din sommer lidt hedere? Vi anbefaler e-bogsnovellen Lyst som læsning til de lange og lyse sommernætter. Lyst udkom d. 31. juli og er første novelle i serien En kvindes intime bekendelser. Det er en dragende historie om en kvinde, der lever et erotisk dobbeltliv – og vi glæder os allerede til meget mere fra forfatterens hånd.

Find e-bogsnovellen på SAXO og iBooks.

 

ItemImage“Jeg vil fortælle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv. Det er det, jeg er skabt til. Det er det, jeg kan.”

Verden er fuld af mænd, som en kvinde kan kysse, bide og gå i seng med. Jeg-fortælleren i denne beretning om en ganske almindelig københavnsk kvindes sexliv er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Hun elsker sin mand og sine børn, men de er ikke nok. Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for en ny erotisk oplevelse viser sig, slår hun til.

Denne historie om en kvinde, der elsker mænd og erotik, er inspireret af en virkelig person af kød og blod. Gennem samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortælling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn.

 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address