Fræk fredag: Dansk erotik

Er du til erotik og hede historier, der kan få dit hjerte til at hamre og dit hoved til at summe? Har du læst de fleste internationale bestsellere, og savner du noget nyt og anderledes, der kan sætte din læselyst i gang? Hvorfor så ikke prøve at læse noget dansk erotik skrevet af dygtige, danske forfattere? Vi har her samlet fire læseforslag til en ekstra fræk fredag.

prioritaire

PRIORITAIRE – En nervepirrende brevroman

Prioritaire er en sanselig og erotisk brevroman.

Bogen handler om den unge danske kvinde Delphine Hav, som på en udstilling ser et billede malet af den franske kunstner Jean Luc Foreur. Det gør så stort et indtryk på hende, at hun sender et takkekort til Foreur. Dermed indledes en lidenskabelig korrespondance mellem den unge Delphine og den noget ældre, gifte Jean Luc.

En dag er der ingen vej tilbage: Delphine og Jean Luc aftaler at mødes. Afsløringen af de personer, der gemmer sig bag brevenes masker får uforudsigelige og katastrofale følger …

 

 

 

 

zeemeermin

ZEEMEERMIN OG ANDRE EROTISKE FORTÆLLINGER FOR KVINDER – Erotik, fantasi og humor

Zeemeermin er en samling erotiske fortællinger om roller, forvandlinger, fascination og begær skrevet af den danske forfatter Marianne Sophia Wise.

I bogen kan du læse om den unge studerendes pirrende oplevelser i Amsterdams Red Light District. Om rengøringsdamens overraskende møde med en særdeles sanselig robot. Om den mystiske totempæl, der viser sig at have helt særlige kræfter. Om spøgelsesrytteren, der vækkes til live fra et 1700-tals maleri. Om den rejsendes iagttagelser af den sensuelle korsikanerinde. Og endelig om den erfarne elskers udfordrende samliv med kvinden, der ikke kunne tilfredsstilles.

 

 

smagenafdig

SMAGEN AF DIG – Vilde og hede historier

Smagen af dig er skrevet af  Bente Clod, som er en dansk forfatter med mange udgivelser bag sig, og hendes debutroman Brud fra 1977 er en velkendt bestseller.

Smagen af dig er en samling vilde og hede historier, der bryder med de konventionelle forestillinger om sex. I stedet er der fokus på ekstase hos både hende og hos ham. Samlingen indeholder noveller om en kvinde, der besøger en sauna for mænd og ikke bliver smidt ud, eller en kvinde der udlever sin vildeste fantasi og åbner frakken for at afsløre sin nøgenhed ude foran café-ruden.

Der er hed erotik i Bangkok, de vildeste drømme bliver til virkelighed på en græsk ø. Der kan også opstå en ægte varmeudvikling hen over frysedisken i supermarkedet. Smagen af dig er fyldt med pirrende overraskelser.

 

aktstykkerAKTSTYKKER – Erotisk lydbog

Ane-Marie Kjeldberg, forfatteren til den vinterhede julenovelle Dén jul i Berlin, er også forfatteren til en erotisk lydbog bestående af 11 erotiske fortællinger, der helt sikkert vil give dig røde kinder.
De 11 erotiske fortællinger i Aktstykker er inspireret af det virkelige liv, og fortællingerne er både elegante, forførende, underspillede og direkte. I fortællingerne møder du et varieret persongalleri af både kvinder og mænd, der finder erotikken sammen og hver for sig. Du vil bl.a. høre om en ung gymnasiepige og hendes idol, om to veninder der genforenes i en hed eftermiddagsstund og om en mailkorrespondance mellem to forfattere, der får en helt uventet slutning.
Aktstykker er en vidunderlig sanseleg, der både vil få dig til at sukke og smelte af varme midt i sommerheden.


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address