Fra Cartland til Carlan – romantiske lydbøger til efteråret

Der er intet bedre end en god kærlighedshistorie til at forsøde hverdagen lidt – uanset om du ligger udenfor på stranden eller indenfor i læ fra regnvejret.

Vi har udvalgt en række romantiske lydbøger til dig, lige fra klassisk romantik af Barbara Cartland til sexet erotik af Audrey Carland.

Rigtig god lyttelyst!


 

ItemImage

Den søde

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

En vidunderlig sød og sjov kærlighedshistorie!

Anna fra Atlanta bliver ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk, møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.

Lyt til starten af bogen her.

 

Andre søde kærlighedshistorier

Cora Carmack: Som stjernerne står

Gabrielle Zevin: Historien om A.J. Fikrys liv

 


ItemImage (2)

Den sexede

Calendar Girl af Audrey Carlan

Årets frækkeste læseoplevelse! 24-årige Mia Saunders skal skaffe 1 million dollars til at betale sin fars spillegæld. Alting virker håbløst – indtil hun bliver tilbudt et job hos Exquisite Escorts. Opgaven er enkel: I løbet af det næste år skal Mia tilbringe hver måned sammen med en ny mand i en ny by. Om 12 måneder vil gælden være betalt. Og Mias liv forandret for altid.

Audrey Carlans erotiske romanceserie om Mia Saunders har solgt over 2 millioner eksemplarer på rekordtid i USA alene og har ligget på bestsellerlisterne i New York Times, USA Today og Wall Street Journal.

Lyt til starten af bogen her.

 

Andre sexede kærlighedshistorier

Sasha Grey: Juliette-selskabet

Tara Sue Me: Forført af ilden


ItemImage (3)

Tåreperseren

Jeg er her stadig af Clélie Avit

Så er det kleenex-tid i denne rørende franske debutroman.

Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. En dag kommer en ung mand, Thibault, til at gå ind på hendes stue. Thibault begynder at tale til hende, om alt det, der gør ondt i hans liv. Det hjælper, også selv om han ikke får nogen reaktion fra hende. Mens lægerne, familien og de nærmeste venner har givet op, begynder Thibault langsomt at nære følelser for Elsa. Er han virkelig så desperat? Eller kan han se og mærke noget, som de andre ikke længere kan?

Lyt til starten af bogen her.

 

Andre tårepersere

Colleen Hoover: Forbandede kærlighed

Kelly Rimmer: Mig uden dig


 

ItemImage (4)

Den klassiske

Højt spil om kærlighed af Barbara Cartland

Barbara Cartland er romantikkens ukronede dronning! I sin 98-årige levetid skrev hun over 700 kærlighedsbøger.

Højt spil om kærlighed handler om Lord Wynchingham, der taber en formue ved spillebordet. En redningsmand dukker op – en ganske ung pige, som han engang har påtaget sig at være formynder for. Men den idé, hun udtænker, er dristig – og snart er et spil om både penge og kærlighed i fuld gang!

Lyt til starten af bogen her.

Andre klassiske kærlighedshistorier

Erling Poulsen: Drømmen om det hvide slot

Mazo de la Roche: Jalna bliver til


 

ItemImage (5)

Den sjove

Bridget Jones’ dagbog af Helen Fielding

Man bliver aldrig træt af den elskelige, kiksede Bridget! Den tredje film i serien har premiere til september, så varm op ved at lytte til historien om, hvordan det hele startede for Bridget. Det er nemlig ikke altid lige let at være omkring de 30, single, uorganiseret og selvoptaget. Og hvis ikke det var fordi Bridget var udstyret med en god portion selvironi, ville det sikkert gå helt galt.

Lyt til starten af bogen her: http://samples.pubhub.dk/9788711358559.mp3

 

Andre sjove kærlighedshistorier

Anette Vestergaard, Henriette Lind og Lotte Thorsen: Nynnes dagbog

Fay Weldon: En hun-djævels bekendelser


ItemImage (6)

Den litterære

En roman om kærlighed af Lena Andersson

“En roman om kærlighed” er, ja, en roman om kærlighed! Men det er også en roman om et skødesløst kærlighedsforhold, hvor kærligheden ikke er gengældt. Digteren og essayisten Ester Nilsson forelsker sig hovedkulds i kunstneren Hugo Rask, og de to indleder et kortvarigt forhold. Hun er fuldstændig betaget, men desværre gengælder Hugo Rask ikke hendes kærlighed. Hvor langt vil Ester gå for at blive elsket?

Lyt til starten af bogen her: http://samples.pubhub.dk/9788711473610.mp3

 

Andre litterære kærlighedshistorier:

Ditte Steensballe: Lejligheder – en kærlighedshistorie

Lena Andersson: Uden personligt ansvarSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address