Forventningens glæde

Kender du også det med at vente på, at bogen udkommer? Den bog du har ventet på i timer, dage, uger, måske endda år? Hver gang der kommer noget nyt om den, må du lige se, hvad det er. Du kan næsten ikke vente. Hvis du har bestilt den med posten, kigger du igen og igen i postkassen og bliver skuffet hver gang, postkassen er tom. Lige indtil den dag bogen ligger der!

Den type er jeg. Jeg ved ikke helt, hvornår det startede. Eller jo det gør jeg, det startede et eller andet sted mellem Harry Potter og Flammernes Pokal og Harry Potter og Fønixordenen. Den fjerde Harry Potter bog købte min far til mig efter, vi havde været en tur i den lokale boghandel, hvor jeg ikke kunne tage øjnene fra den nye paperback. Jeg tilbragte det meste af dagen i sofaen med min nye bog. Derefter begyndte jeg at have rigtig svært ved at vente. Det var simpelthen ulideligt. Jeg begyndte at læse serien på engelsk (ingen oversættelse at vente på), og jeg stod altid klar, når der var midnatsåbent om så vi var hjemme eller ej! Jeg blev så lykkelig, da udgivelsesdatoen for Harry Potter og Halvblodsprinsen blev offentliggjort, at jeg dansede rundt i stuen.

Nu kommer jeg snart til at gå og vente igen. For der udkommer snart hele to bøger som jeg bare skal have fingrene i (foruden Lola og naboens søn af Stephanie Perkins som vi da heldigvis kan finde i den lokale boghandel den 8. juni):

Audreys%20verden%20COVER Lola og naboens søn lovebooks stephanie perkins
Audreys verden er Sophie Kinsellas første Young Adult bog. Bogen udkommer d. 17. august, og jeg glæder mig helt vildt til at læse den!  Jeg elsker nemlig alt, hvad Kinsella skriver, og jeg er stor fan af YA-romaner. Hvilket bringer mig videre til bog nr. 2 på min venteliste …

Den anden bog jeg venter på er nemlig den 11. bog i Prinsessens dagbog-serien af Meg Cabot. Den 11. bog! Det er jo helt vildt! Jeg voksede op sammen med Mia Thermopolis og har læst alle ti bøger (mere end én gang), så jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad der kommer til at ske i Royal Wedding, og hvilke forviklinger Mia nu får rodet sig ud i!

Hvis nu jeg går i gang med at genlæse Prinsessens dagbog-serien nu, kan jeg måske lige nå at genlæse alle ti bøger i serien, inden Royal Wedding udkommer den 2. juni. Derefter udkommer Lola og naboens søn d. 8. juni, og jeg håber, I glæder jer lige så meget til at læse den, som jeg gør. Stephanie Perkins skriver nemlig så godt! Og for at afslutte sommeren på bedste vis, udkommer Audreys verden i august.

Jeg får vist lidt travlt, hvis jeg skal nå det hele! God læselyst derude!Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address