Forfatterfokus: Stephanie Perkins

Stephanie Perkins Anna og det franske kys

Fotograf: Destinee Blau

 

Stephanie Perkins er en international bestsellerforfatter, der høstede stor anerkendelse for sin debutroman Anna og det franske kys. Ikke alene skriver Stephanie Perkins bøger, der er elsket over hele verden – hun er også selv en bogelsker. Hun har altid arbejdet med bøger – først som boghandler, så som bibliotekar og nu som forfatter.

Stephanie Perkins er kendt for at skrive søde kærlighedshistorier, der kan få ethvert pigehjerte til at smelte. Hendes første bog Anna og det franske kys udkommer på dansk d. 10. april. Anna og det franske kys er en bog, der er helt perfekt for dig, der tror på ægte kærlighed og lykkelige slutninger. For som Stephanie Perkins selv siger: ”I believe all novels and films should have more kissing.”

”Fyrene i Stephanie Perkins’ bøger er helt vidunderlige. Det er pigerne også – men fyrene er det ISÆR. De føles som noget særligt. Som rigtige mennesker og ikke formløse, drømmeagtige skikkelser.” – Rainbow Rowell, forfatter til Eleanor & Park.

 

 

Stephanie Perkins’ tre romaner – en læseguide

Vil du gerne læse en af Stephanie Perkins’ bøger, men ved du ikke, hvor du skal starte? Så guider LOVEBOOKS dig igennem Stephanie Perkins’ søde forfatterskab.Anna og det franske kys stephanie perkins lovebooks

  • Anna og det franske kys er Stephanie Perkins’ debutroman og den første bog i en selvstændig bogserie. Det er bogen for dig, der elsker Paris, ung kærlighed og charmerende karakterer. Anna og det franske kys er en young adult-roman, der handler om den unge Anna, som mod sin vilje bliver sendt på kostskole i Paris. Selvom Anna ikke taler fransk, får hun hurtigt en gruppe nye venner, inklusiv den søde, charmerende og flotte Étienne St. Clair …Anna og det franske kys er udkommet på dansk.
  • Lola og naboens søn er en selvstændig fortsættelse til Anna og det franske kys. Bogen handler om den spirende modedesigner Lola, der bor i San Francisco med sine to fædre. Lola har en kæreste, der er rockmusiker, og hun synes selv, at hendes liv er helt perfekt. Alt dette ændrer sig dog, da de berygtede Bell-tvillinger, Calliope og Cricket, flytter til nabolaget. Cricket er nemlig fyren, der knuste Lolas hjerte to år tidligere.Lola og naboens søn er en skøn bog om sommerkærlighed, misforståelser og længsel, og den udkommer på dansk d. 5. juni – lige i tide til sommerlæsningen.
  • Isla og jagten på lykken r det sidste, selvstændige bind i bogserien, der begyndte med Anna og det franske kys. Det er en romantisk fortælling om pigen Isla, som i årevis har haft et crush på den dygtige tegner Josh. Da Isla ved et tilfælde møder Josh i sin sommerferie, begynder en gensidig kærlighed at spire. Men vil sommerromancen holde, når Isla og Josh forlader New York for at vende tilbage til deres hverdag på kostskolen i Paris?Kærligheden kan sommetider være en besværlig størrelse, og det er den for Isla og Josh. Hvis du leder efter en bog, der kan få dig til at sukke og håbe, så er Isla og jagten på lykke et helt rigtige læsevalg. Bogen udkommer på dansk d. 1. oktober.

Stephanie Perkins er en forfatter, som alle elskere af kærlighedsbøger og humoristiske historier bør holde øje med.

Dette indlæg blev først bragt på Liveboox’ blog.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address