Forelsket i sin lærer

Kærligheden kan dukke op, hvor man allermindst venter det. Det oplever den 22-årige Bliss Edwards, da hun møder en smuk, blond og britisk fyr på den lokale bar. En smart replik om at læse bøger på en bar, bliver kvalt i hendes hals, da han kigger op fra bogen og møder hendes blik. Han er uimodståelig.

Du kan møde Bliss og den guddommelige fyr Garrick i Cora Carmacks sjove, søde og sexede roman Som stjernerne står. Forbered dig på at sukke og på at grine – for Bliss er vidunderligt klodset, og Garrick er ikke umiddelbart den fyr, han lader til at være.

 

“Vores øjne mødtes, og pludselig var jeg meget glad for, at jeg allerede havde stillet min kaffe fra mig. Den nye underviser var den mand, der havde ligget nøgen i min seng for kun otte timer siden. Garrick var min lærer.”

 

Garrick er nemlig Bliss’ nye underviser på college, hvor hun studerer drama. Og efter deres hede og katastrofale nat sammen, er det svært for Bliss at se ham i øjnene. Hun forlod ham nemlig. Da han lå nøgen. I hendes seng. Hun fik kolde fødder, da hun forsøgte at få sin første gang overstået med et one-night-stand.

Derefter følger en skøn historie fyldt med romantiske øjeblikke, grineflipsfremkaldende uheld og sexede blikke sendt på tværs af undervisningslokalet. Hvis du gerne vil grine, sukke og forføres er det denne bog, du skal læse.

stjernernestår

Som stjernerne står af Cora Carmack udkommer d. 1. april. Vi glæder os allerede.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address