Forelsket i en bog: Anna og det franske kys

Jeg elsker søde kærlighedshistorier, der kan få en til at drømme sig væk og forelske sig. For nylig har jeg haft fornøjelsen af at læse Stephanie Perkins nye bog Anna og det franske kys. Denne bog har virkelig mange fans rundt omkring i hele verden, og jeg er hermed blevet en af dem.

lovebooks anna og det franske kys lovebooks anna og det franske kys
Bogen er virkelig, virkelig fin at kigge på! Den er pink (min yndlingsfarve), og så er den bare så smuk! Jeg elsker også de fine hjerter, som er inde i bogen ved hvert kapitel. Det gør det hele lidt mere ”piget” og romantisk. Det er lige mig.

Selve bogen handler om Anna, som har boet i Atlanta det meste af sit liv. Hun har venner, fritidsjob og noget kørende med sin kollega. Hun er kort sagt glad for sit liv, som det er. Da hun skal til at begynde sit sidste år på high school, beslutter hendes far sig for at sende Anna på kostskole. I Paris. Alene. Her begynder Anna’s store eventyr om at lære sig selv bedre at kende, udforske Paris, møde nye mennesker og ikke mindst møde den flotte fyr: Étienne St. Clair.

Jeg har selv været i Paris, og jeg elsker virkelig byen. Den er både fin, smuk og romantisk – akkurat ligesom Stephanie Perkins søde historie. Da jeg læste bogen, så jeg alle stederne og scenerne for mig samt de elskværdige romantiske stunder. Det er en smuk historie, som er fyldt med varme, humor, venskaber og en masse kærlighed. Jeg er rigtig glad for at have bogen i min bogreol. Den kan helt sikkert klare op til flere genlæsninger. Er du vild med kærlighedsbøger (hvilket jeg gætter på du er, siden du følger med her hos LOVEBOOKS ;)), så vil jeg helt klart anbefale dig at læse Anna og det franske kys.

Det korte af det lange er: læs den – det vil du ikke fortryde! <3

Anna og det franske kys anmeldelse lovebooks
Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address