Følelsesbomber: Sweep

Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der oplever samtlige følelsers ankomst, når man læser en rørende bog. Jeg er igennem glæde, vrede, frustration, kærlighed, sorg og længsel, når jeg læser en gribende bog. Jeg har tidligere skrevet et indlæg om Twilight-sagaen, og nu vil jeg fortælle om en anden bog-serie, der rører mig dybt.

Der er tale om den serie der hedder Sweep. Den hed før Wicca, men da de 15 bøger blev samlet til 5, ændredes navnet til det, de hedder nu.

paranormal romance lovebooks

Jeg faldt over bøgerne, da jeg på et tidspunkt søgte efter bøger om naturreligionen Wicca. Til at starte med troede jeg ikke, at der var tale om romaner, men mere sådan nogen bøger med tørre facts om Wicca. Da jeg opdagede, at det var romaner, så måtte jeg bare eje dem, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Sweep-serien er fiktion og handler om kærlighed, magi, intriger og kampen mellem det gode og det onde.

I bøgerne følger man en ung pige ved navn Morgan, som efterhånden finder ud af, at hun interesserer sig meget for magi og Wicca. Det viser sig hurtigt, at hendes interesse slet ikke er så mærkelig, da Morgan stammer fra en lang slægt med fuldblodshekse. Hun kommer i den forbindelse i kontakt med andre hekse og magikere, og hendes venner viser sig at blive en stor del af denne verden også. Det betyder også, at vennegruppen nu ikke kan slippe uden om at kæmpe med, når der opstår krig imellem de gode og de onde. Men hvem er hvem!?

Der opstår et trekantsdrama, da Morgan står overfor valget mellem to fyre, som hun har følelser for. Den ene fyr er ond, og den anden fyr er god – men igen opstår spørgsmålet om, hvem der er hvem …

paranormal romance lovebooks

Jeg er en sucker for bøger, der omhandler kærlighed, kampen mod det gode og det onde – og bare i det hele taget bøger der handler om stærke følelser. Og det må jeg sige, at disse bøger gør. Grunden til at jeg elsker dem så højt er både pga. historien, men så sandelig også pga. forfatterens eminente evne til at beskrive situationer, omgivelser og følelser. Jeg lever mig hovedkulds ind i det, hver gang jeg læser dem.

Og fordi alt er så godt beskrevet, så kan man ikke lade være med at føle, at man lidt er en del af historien. At man står på sidelinjen og ser det hele ske, eller måske endda at man sætter sig i hovedpersonens sted. Ja! Det har jeg faktisk en tendens til at gøre. Og det er også derfor, at jeg ret ofte græder øjnene ud, når jeg læser disse bøger. Jeg lever mig meget ind i det, jeg læser.

Så når jeg læser bøger som disse, så skal jeg sidde for mig selv. For jeg skal have lov og plads til at sidde og grine, græde, råbe og vrisse af det, jeg ”oplever” igennem bøgerne. Jeg vil gerne undgå den situation, hvor folk sidder og tænker, at jeg jo må være vanvittig og bliver nødt til at vågne op til den virkelig verden omkring mig. Men de må bare forstå, at så længe min bog ligger åben foran mig, så eksisterer der altså ikke andet end den verden, der står beskrevet deri.

paranormal romance lovebooks

Anne-Mette Højbjerg er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog giz-blog.dk2 svar til “Følelsesbomber: Sweep”

  1. Nina siger:

    Anne-Mette, jeg kender det alt for godt! Jeg fælder også en tåre i ny og næ (læs: stortuder. Jeg husker stadig den gang for mange år siden, hvor jeg græd noget så forfærdeligt over en bog og var nød til at snige mig ud i køkkenet midt om natten for at finde kleenex uden at vække forældre, lillebror eller de gæster, der sov i stuen! Puha.
    Derudover så tror jeg lige, at jeg må få fingrene i de bøger! De lyder super gode!

    • Åhhhh de bøger tager sku nok livet af os en dag. *Hahahahah* Men hvor er det dog skønt at mærke at sådanne følelser kan vækkes i en af det skrevne. Elsker og hader det på samme tid. :D

      Kan klart anbefale bøgerne. Det er nogle tykke basser, men hold da op hvor er det dog bare lækkert! :D Masser af læsning og masser af timer der kan begraves i dem. ;)

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address