Et perfekt liv af Danielle Steel

Et perfekt liv af Danielle Steel udgivet ved Lindhardt og Ringhof.

Danielle Steel Et perfekt liv

Jeg elsker kærlighedshistorier. Og denne gang har Danielle Steel gjort det igen. Hun har skrevet en hjertevarm historie om den smukke Blaise. Blaise McCarthy er en kendt nyhedsoplæser og sætter karrieren i høj prioritet. Hendes datter, Salima, er blind og har særlige behov for pleje, som gør, at hun bor på sin skole året rundt. Da skolen pludselig lukker, må Salima flytte hjem til sin mor. Salimas fuldtidshjælper fra skolen, Simon, tager også med for at bo hos Blaise og Salima for at kunne give Salima den pleje og støtte, som hun har brug for. 

Alt i deres liv ændres herfra. Der er romantik i luften, imens Blaise leder efter de værdier i livet, der betyder noget for hende. Et perfekt liv er en sød historie, som rørte mig rigtig meget. Jeg indlevede mig fuldstændig i kærlighedsaffæren, og jeg endte med både at elske og hade Simon … Mest elskede jeg ham ;)

Et perfekt liv er både en livlig, sørgelig og rigtig smuk historie. Da jeg vendte bogens sidste side, sad jeg tilbage med et varmt hjerte og et smil på læben. Bogen fik mig til at spekulere på, hvad et perfekt liv egentligt er.

Hvis du elsker kærlighedshistorier eller godt kan lide historier om værdier og prioriteter i hverdagen, så kan jeg helt klart anbefale Et perfekt liv. Det er en bog, der er fyldt med sødme, og jeg elsker den. Læs den, piger!
Danielle Steel Et perfekt liv
Mie Kristiansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Mizzepii.

 



Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address