Et kærlighedsbrev til Jenny Han og Lara Jean

I Hvis bare du var min følger man Lara Jean, der skriver kærlighedsbreve til fyre, som hun aldrig sender. Men en dag bliver de sendt, og Lara Jean må se konsekvenserne – og alle hendes skjulte følelser – i øjnene. Bogen er fyldt med kærlighedsbreve – og her kommer endnu to, fra en begejstret læser til en elsket forfatter.

R E S O R T W E A R

Kære Jenny Han

Jeg er lidt forelsket. Ikke i dig, da vi aldrig har mødt hinanden (selvom du sikkert er sød), men i din bog. Jeg er lidt forgabt i din historie, lidt skudt i dine karakterer, i dit sprog, i dine scener; det hele er både underholdende og begavet.

Jeg er fan af den måde din bog var noget fuldstændigt andet, end jeg havde forventet, og at det ikke var en dårlig ting, men en fantastisk overraskelse. Fan af hvordan jeg aldrig helt vidste, hvad der nu ville ske, eller hvordan bogen ville ende. Der var måske enkelte ting, der var lette at regne ud, men det var ikke så vigtigt. Det vigtige var, at jeg ikke havde lyst til at lægge bogen fra mig. Det eneste jeg ville var at blive ved med at læse, og da bogen var slut, havde jeg lyst til at starte forfra. Jeg følte mig hjemme, tilpas og draget af din bog. Det er en bog med hjerte, og Lara Jeans kaotiske liv er virkelighedstro, men samtidigt den perfekte bog at glemme virkeligheden med, for en kort stund.

Jeg faldt for Kitty, for Margot, for Peter, for Josh. Og specielt for Lara Jean, fabelagtige, akavede Lara Jean, der selvfølgelig også har fortjent et kærlighedsbrev.

Så…

Kære Lara Jean

Jeg faldt mest for dig. Jeg faldt for din fjollede idé om at skrive kærlighedsbreve til dine crushes i stedet for bare at tale til dem, jeg faldt for din dedikation til din familie, din kærlighed til dine søstre og dit mod på livet. Du var hjertet af bogen, og selvom dine breve endte med at blive sendt til dine crushes, til fyre der aldrig skulle have dem at se, så viste det sig at være præcis det eventyr, du havde brug for.

Dit kærlighedsliv bliver ramt af katastrofe og ruin, og den eneste fyr, som du måske stadig er lidt forelsket i, får et brev, hvor alle dine følelser står skrevet, sort på hvidt. Pludselig kan du ikke gemme dig, men må se verden i øjnene, og potentielt turde at elske. Men i stedet for at fortælle sandheden, så overtaler du et andet tidligere crush, Peter, til at lade som om han er din kæreste. Det er den vildeste og værste plan, og hvor er det fantastisk at læse. Peter og dig, de akavede, lidt søde situationer I ender i, jeres spydige, sarkastiske kommentarer til hinanden, og den måde selv de mest hverdagsagtige ting bliver lidt eventyrlige med jer var en fryd at læse.

Nogle gange var du måske for meget, og nogle gange gjorde du alting lidt svært for dig selv, men jeg var altid på din side og jeg håbede på at du fik din lykkelige slutning. Du var morsom, sød, stædig og helt igennem din egen.

Så jeg føler også du har fortjent et brev, og et som jeg ikke har noget imod at alle får lov at se, så undgår vi også et akavet øjeblik hvor det ender i de forkerte hænder.

Du var fantastisk selskab. Tak, det var en fornøjelse at følge dig på vejen mod kærligheden.

 

Kirstine Sø Dieckmann er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på thoughtsinpurplue.wordpress.com.


 

9d4bd235e2964b8a0e4fa045ef837176

 

Lara Jean har aldrig indrømmet det, når hun var forelsket i en dreng. Det ville jo alligevel ikke blive til noget. I stedet har hun skrevet et kærlighedsbrev til hver enkelt, hvori hun har fortalt om sine følelser – og derefter har hun lukket brevet og gemt det i sin hatteæske og aldrig gjort mere ved sagen. Brevet er lukket og forelskelsen ude af verden.

Men en dag opdager Lara Jean, at hendes hemmelige breve på en eller anden måde er sluppet ud i verden, hvilket får hver af hendes tidligere forelskelser til at konfrontere hende med, hvad i al verden der foregår, og hvad de breve skal betyde. Der er blandt andre hendes første kys, drengen fra sommerlejren og endda hendes søsters ekskærste, Josh. Men efterhånden som Lara Jean arbejder sig igennem de pinlige og akavede spørgsmål, finder hun ud af, at der måske også kan komme noget godt ud af brevene. Trods alt.

Køb bogen her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address