En stærk kærlighedsfortælling: JEG ER HER STADIG

D. 30. oktober udkommer en stærk kærlighedsroman, som enhver kærlighedslæser er nødt til at læse. Allerede nu kan du dog nyde en forsmag på romanen i en gratis læseprøve.

Jeg er her stadig af Clélie Avit er en fortælling om en ung kvinde ved navn Elsa, der har været ude for en frygtelig skiulykke og derefter ligger i koma på hospitalet. Efter flere måneder uden tegn på bedring, ligger Elsa i sin hospitalsseng og lytter. For selvom hendes krop er lammet, kan hun hører alt omkring hende. En dag forvilder Thibault sig ind på hendes stue ved et uheld, og han begynder at tale til hende. Og derefter opstår uventede følelser …

Jeg er her stadig er Clélie Avits debutroman, og det er en smuk fortælling om troen på mirakler og om sanselig kærlighed. Bogen er perfekt for fans af Jojo Moyes. Få en smagsprøve på bogens første to kapitler i læseprøven her.

 


 

 

jeg er her stadigClélie Avits debutroman handler om stærk kærlighed trods hårde odds. Jeg er her stadig vandt 2015 Nouveau Talent Award og var allerede inden fransk udgivelse solgt til over 20 lande.

Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. Det er flere måneder siden, og der er ingen bedring eller livstegn fra den unge kvinde. Desværre ved lægerne ikke, at Elsa kan høre alt, men er fanget i sin lammede krop.

En dag forvilder Thibault sig ind på hendes stue. Han har taget fejl af døren ind til sin bror, som også er indlagt. Thibault beslutter sig for at blive og tage et hvil, men stilheden føles tung, og Thibault begynder at tale til hende. Uventede varme følelser opstår.

Kan kærligheden påvirke sanserne? I så fald er tiden knap, for lægerne og familien har givet op og påtænker at koble Elsa fra de livsnødvendige maskiner, men Thibault tror stadig på mirakler.

Elsa har været involveret i en frygtelig skiulykke og ligger nu i koma på hospitalet. Det er flere måneder siden, og lægerne kan desværre ikke melde om nogen bedring eller livstegn fra den unge kvinde. En dag kommer en ung mand, Thibault, til at gå ind på hendes stue, hvor han beslutter sig for at tage et hvil. Hun sladrer jo ikke, i den tilstand hun er i. Men stilheden føles tung, så Thibault begynder at tale til hende, om alt det, der gør ondt i hans liv. Det hjælper, også selv om han ikke får nogen reaktion fra hende. Mens lægerne, familien og de nærmeste venner har givet op, begynder Thibault langsomt at nære følelser for Elsa. Er han virkelig så desperat? Eller kan han se og mærke noget, som de andre ikke længere kan?

Jeg er her stadig udkommer d. 30. oktober, og du kan forudbestille den på saxo.com.

 



Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address