En ægte Danielle Steel-roman: Den fortabte søn

LOVEBOOKS-anmelder Annette Hedegaard Jeppesen har læst Den fortabte søn af Danielle Steel og skrevet en begejstret anmeldelse af den skønne bog. Læs den her:
Det er jo ikke uden grund, at jeg er Danielle Steel-fan.
ItemImageDe to tvillingebrødre Peter og Michael vokser op i en en mindre by, hvor deres far er byens læge. Under deres opvækst føler Peter sig tit uretfærdigt behandlet. Michael giver ham skylden for mange ting og overbeviser forældrene om, at Peter er en ballademager, og at Michael selv er en helgen. Peter hader virkelig Michael og med god grund. Da Peter er gammel nok flytter han langt væk fra barndomshjemmet, og overlader det til Michael at passe på forældrene. Michael overtager barndomshjemmet og deres fars lægepraksis. Peter lever livet på toppen af Wall Street og tjener de helt store penge lige indtil bankkrakket i 2008, hvor Peter mister alt hvad han ejer. Hans hustru forlader ham og tager deres to drenge med hjem til sin rige far i Los Angeles. Det eneste Peter nu har tilbage er en hytte ved en sø i nærheden af barndomsbyen. En hytte som var det eneste Peter avede efter forældrene. Han genoptager kontakten til Michael, som nu er byens gode læge. Han virker slet ikke så slem, som da de skiltes efter et skænderi over forældrenes testamente. Har han mon forandret sig? Den gode kontakt holder, indtil Peter møder sin nevø Bill, som ligner Peter både af udsende og af sind. Bill hader sin far og mistænker ham for det mest grusomme her i verden. Men passer alt det Bill prøver at forklarer sin onkel? Straks ser det hele helt anderledes ud …
Den fortabte søn er en rigtig god bog, som man ikke kan lægge fra sig. Den er så typisk Danielle Steel, drama, kærlighed og så sker der pludselig noget som ændrer det hele.  Vores personer i historien må gå en masse grusomt igennem, før alting ordner sig. Bogen kan varmt anbefales. Et fuldt stjernehus fra mig.
Annette Hedegaard Jeppesen er e-bogsanmelder for LOVEBOOKS.


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address