Det perfekte læsehjørne

hvorjeglæser1

Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde mit eget personlige rum, hvor jeg havde bogreoler fra gulv til loft hele vejen rundt. Ved den ene væg ville der være en stor pejs og foran pejsen en virkelig behagelig og velpolstret lænestol. Dér ville jeg sidde tilbagelænet og nyde varmen fra pejsen, smække benene op med en kop te og læse nogle af de mange bøger, der skulle stå på hylderne. Men sådan et rum har jeg desværre ikke. Derfor må jeg nøjes med, hvad jeg har til rådighed lige nu – nemlig min sofa.

Jeg har langt om længe fundet en sofa, som rent faktisk er behagelig at ligge og flade ud i. Den jeg købte, da jeg flyttede ind i lejligheden var efterhånden blevet ret … flad. Hynderne var ikke så puffede, som da den var ny, så man sad rent faktisk bare på en hård bund og nogle fjedre. Så da jeg faldt over min nye sofa i den lokale genbrugsforretning, blev jeg bare så glad. :D

hvorjeglæser2

Når det angår steder, hvor jeg skal læse mine bøger, så er det vigtigt for mig, at der er gode ligge- og sidde muligheder. Jeg kan nemlig ikke sidde eller ligge i samme position i flere timer af gangen, og derfor rykker jeg meget rundt, imens jeg læser. Der er denne sofa bare perfekt. Den er god at ligge i, der er gode brede armlæn, så man kan sidde op af dem og bruge dem som ”bord”, og så er sofaen bare pænt behagelig at sidde i med benene smækket op på bordet. Totalt win-win.

Så… sofaen er mit foretrukne læsested det meste af året. Om sommeren foretrækker jeg dog at ligge på græsset og nyde både sol og bog. ;)

Hvad med jer derude? Har I et favoritsted, hvor I foretrækker at læse jeres skønne bøger?


Anne-Mette Højbjerg er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog giz-blog.dkSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address