Desperate Housewives i bogform

desperatehousewives

Var du ligesom jeg helt vild med TV-serien Desperate Housewives, og fulgte du troligt med, hver gang et nyt afsnit rullede over skærmen? Frydede du dig også de mange hemmeligheder og affærer, der gemte sig bag de veltrimmede græsplæner og pæne villafacader på Wisteria Lane? Så skulle du tage at læse Kvinderne fra Hunting Ridge af Wendy Walker – det er nemlig en slags Desperate Housewives i bogform.

Kvinderne fra Hunting Ridge handler om fire kvinder, der alle bog i et pænt og velholdt forstadskvarter lige uden for New York. Udefra ser de fire kvinders liv helt perfekte ud, men hvis man kigger nærmere, vil man opdage, at det blot er en facade. Og under facaden ligger mange hemmeligheder og lurer …

Wendy Walker er selv opvokset i en lille forstadsby, og hun har selv oplevet, hvor mange hemmeligheder og intriger, et forstadsliv kan gemme på. Romanens emne er dermed et, der står hendes hjerte meget nært. Som hun selv formulerer det: “I grew up in the suburbs, am a product of the suburbs and spent the past 15 years living here as an adult. I have had secrets, kept secrets and suspected secrets my entire life.”

I Kvinderne fra Hunting Ridge møder man wendy walker kvinderne fra hunting ridge lovebooksden glamourøse Love Welsh, der lader til at have styr på alting. Hun er gift med en læge og er mor til tre børn. Udefra ånder alt fred og idyl, men i virkeligheden er Love træt af sit udmattende liv, og hun kan ikke styre sine egne børn.

Loves nabo, Marie Passetti, har også problemer. Af hensyn til sit ægteskab og sine børn har Marie været nødt til at opgive sit job i et succesfuldt advokatfirma i New York, og nu arbejder hun som på deltid som advokat i et lille advokatfirma i forstæderne. Hendes mand er også en advokat, men han hader sit job og bruger størstedelen af sin tid på golfbanen, og Marie ville ønske, at tingene var anderledes.

I den anden ende af byen lever Gayle Beck en privilegeret tilværelse med tjenestefolk og kæmpe hus, men forholdet til hendes mand er iskoldt. Gayle er desuden ansvarlig for en klinik, der hjælper kvinder i problemer, og det er hendes sande passion.

Samtidig har Jannie Kirk også kvaler med kærligheden – og selvom hun lader til at være den perfekte kone og den perfekte mor, har hun en affære, der udelukkende handler om sex …

Kvinderne fra Hunting Ridge er en fortælling om facader, der krakelerer og hemmeligheder der slippes løs. Det er en bog fyldt med skandaler, tankevækkende valg og dramatiske øjeblikke, der alle udspiller sig i en lille forstadsby, hvor alle kender alle.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address