Derfor elsker jeg Bridget Jones

Hvis jeg har en dårlig dag, tilbringer jeg den altid i selskab med Bridget Jones. Jeg vender tilbage til filmene og bøgerne om den skøre, elskelige og kropumulige Bridget igen og igen, og de efterlader mig altid i en smule bedre humør. Ikke alene indeholder historien om Bridget Jones to fabelagtige britiske mænd, den indeholder også min foretrukne kvindelige hovedperson. Bridget Jones er som en kær veninde.

BRIDGET JONES dagbog lovebooks

For Bridget er klodset. Hun er usandsynligt uheldig, og hun formår altid at misforstå alting. Hun er typen, der spilder kaffe ned over sin bedste kjole lige inden et vigtigt møde eller ødelægger sit hår med et strygejern. Hun drikker for meget, ryger for meget, taler for meget og tænker for meget. Hun spiser is direkte fra bøtten, når hun har en dårlig dag, og hun bruger sine alene-aftener i selskab med høj musik og en hårbørste. Det er skønt at læse om hende, for så bliver man mindet om, at alting altid kunne være værre og stadigvæk ende lykkeligt.

Det er så dejligt at læse om en kvinde, der minder om en selv på en dårlig dag. En kvinde der ikke er perfekt, men som får den perfekte slutning alligevel.

bridget jones vild med ham helen fielding lovebooks

I den seneste bog om Bridget Jones, Vild med ham, er Bridget Jones blevet voksen. Hun er fyldt 50, hun har fået børn, og hun har oplevet mere modgang end en dårlig hårdag. Men Bridget er stadig Bridget. Hun er ustyrligt morsom, uheldig og bogen er fyldt med både rørende og sjove øjeblikke. Fra et forsøg på at slå igennem som manuskriptforfatter til et forsøg på at blive en vaskeægte Twitter-berømthed på niveau med Madonna, er Bridgets eventyr akkurat lige så underholdende, som de plejer at være.

Den nyeste bog om Bridget viser så fint, hvordan mennesker forandrer sig, samtidig med at de forbliver de samme. Bridget er blevet ældre, men hun hverken blevet kedeligere, mere organiseret eller mindre optimistisk. Hun er akkurat lige så elskelig, som hun altid har været.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address