Den sødeste forårsbog: SOM STJERNERNE STÅR

Som stjernerne står af Cora Carmack er den sødeste forårsbog. Det er en af de bøger, man tager med sig under armen på vej ud af døren. Den er sød, sjov og perfekt til at læse i toget, mens du venter på bussen, under skyggen af et træ eller på stranden, hvis du er så heldig.

I bogen møder vi Bliss, der kommer i romantiske forviklinger med den lækre brite Garrick. Bliss’ veninde Kelsey slæber Bliss i byen på en mission, for at Bliss skal miste sin mødom. Det er her, Garrick kommer ind i billedet – sød, vittig og virkelig lækker (med en sød accent). Han er den perfekte kandidat! Bliss mister dog modet og smider den nøgne Garrick på porten, mens hun prøver at bortforklare sig med en ikke-eksisterende kat.

Det bliver ikke bedre af, at Garrick på første skoledag viser sig at være Bliss’ nye dramalærer på universitetet. Bliss og Garrick er som to magneter, der ikke kan holde sig fra hinanden, selvom de begge ved, de burde. De prøver at holde sig på afstand af hinanden, men det lykkedes ikke. De begynder at ses i smug, og Bliss anskaffer sig en kat, så hun ikke skal forklare, hvad der skete den første aften.

Det hemmelige forhold mellem lærer og elev får sine forviklinger, og Bliss’ sidste semester på universitet bliver lidt af en rutsjebanetur. Men den rutsjebanetur er knap så stressende for læseren, som den er for Bliss, og resultatet er underholdende romantik. Som stjernerne står er en af de bøger, man læser med et smil på læben, mens man nogle gange ryster sig lidt på hovedet af nogle af Bliss og andre gange nikker genkendende til hendes kvaler. Bogen er lige i øjet, hvis du har lyst til en sød og sjov historie, og hvis du elsker teater, vil du nyde alle referencerne!

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.


 

stjernernestårSkriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address