Den perfekte afslutning: ISLA OG JAGTEN PÅ LYKKE

 

AnnaLolaIsla SP Isla SP

Efter at have læst både Anna og det franske kys og Lola og naboens søn glædede jeg mig meget til at få fingre i den tredje bog i Stephanie Perkins’ serie, Isla og jagten på lykke. Jeg var lidt bange for, at mine efterhånden tårnhøje forventninger ville være umulige at nå. Var det virkelig muligt at ramme plet tre gange i træk? Og gjorde ventetiden bare at mine forventninger blev større og større?

Men jeg kunne godt have været mine bekymringer foruden. Jeg er vild med Isla og jagten på lykke! Det er lige før, jeg tror, det er min yndlings af de tre – men det skyldes muligvis bare begejstringen efter en skøn læseoplevelse – men én ting er sikkert: Isla og jagten på lykke er den perfekte afslutning på trilogien.

Stephanie Perkins formår igen at skabe et univers, der suger læseren ind, og hendes lette, sprudlende sprog gør, at bogen er nem og hurtig at læse. Det er faktisk aldrig kedeligt eller tungt at sidde med en af Stephanie Perkins’ bøger. Det er derimod som en lille godbid efter en lang dag, der kan friske alting op og give livet et mere rosenrødt skær. Og hvem har ikke brug for det indimellem?

Isla er en dejlig hovedperson med mange facetter, som man måske kender fra sig selv eller andre. Det er nemt at sætte sig i hendes sted. Isla er meget anderledes i forhold til Anna og Lola, men samtidig minder hun også lidt om dem begge to. Islas forelskelse i Josh vil jeg tro, de fleste kan sætte sig ind i, og jeg holdt meget af at følge deres forhold gennem dets op- og nedture. Ligesom man i Lola og naboens søn fik lov til at se Anna og St. Clair fra en anden vinkel, får man i Isla og jagten på lykke et større indblik i Josh’ karakter, og mon ikke et par andre kendte ansigter måske også dukker op hen ad vejen?

Jeg glæder mig allerede til at genlæse Isla og jagten på lykke, når min begejstring har dæmpet sig en smule. Jeg er sikker på, bogen er ligeså god i anden omgang, og hvem ved, om jeg har misset noget i begejstringens rus? Det ville jo være en skam – så jeg må hellere finde bogen frem og læse med i LOVEBOOKS’ read-along! Læser du også med?

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address