Den første kærlighed: I månens skær

Den første kærlighed er altid noget særligt, og den første person man forelsker sig i er typisk en, man aldrig vil glemme. Jeg tror ikke, jeg kender en eneste kvinde, der ikke kan svare øjeblikkeligt på spørgsmålet: “Hvem var din første store kærlighed?”

For uanset om ens første kærlighed resulterede i et knust hjerte eller en lykkelig slutning, så er det næsten umuligt at glemme sommerfuglene i maven, usikkerheden, de svedige hænder og det hurtigt bankende hjerte, der automatisk fulgte med, første gang man blev forelsket.

Der er skrevet talrige bøger og lavet et utal af film om barndomskærester, teenage-forelskelser og såkaldte high school sweethearts, for det er et emne, vi alle kan relatere til. Jeg elsker at læse bøger om par, der mødtes i de akavede teenageår, blev forelskede og faldt fra hinanden for derefter at mødes igen senere i livet og starte på ny. Idéen om at møde sin ideelle partner så tidligt i livet er så romantisk, og bøger som Dagbogen af Nicholas Sparks smelter virkelig mit hjerte.

Hvis du også kan lide at læse om den første mindeværdige kærlighed, og hvordan den kan vende tilbage i et voksenliv, så har vi den helt rigtige boganbefaling til dig.

I månens skær Patti lovebooks

Patti Callahan Henry gribende roman handler om en kvinde, der er lykkeligt gift, lige indtil hun atter bliver konfronteret med den første mand, hun nogensinde elskede. Gensynet med hendes første kærlighed får hende til at genopleve de lykkelige minder, som hun troede, hun havde glemt …

Som de fleste mødre har Amy set frem til den dag, hvor hendes søn skulle tage sin første rigtige kæreste med hjem. Men da det sker, venter der Amy et chok. Pigens far er ingen anden end Nick Lowry, den collegekæreste, der vandt hendes hjerte og siden forlod hende uden forklaring. Hun har ikke glemt, hvad hun følte for Nick, og mysteriet om hans svigt plager hende stadig.

Hvad skal hun stille op med fristelsen til at leve det liv, hun engang drømte om? Og hvad hvis det betyder, at hun skal svigte alle dem, hun har kær?

I månens skær af Patti Callahan Henry er udgivet som e-bog ved Lindhardt og Ringhof.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address