De 4 bedste Kinsella-romaner

Jeg elsker Sophie Kinsellas bøger, fordi jeg er vild med måden, hun skriver på. Det er let, humoristisk, sødt, rørende og med et glimt i øjet. Jeg ved, at en af hendes bøger kan gøre mig i bedre humør på en dårlig dag. Når det kommer til at vælge hvilken bog, jeg tager ned fra hylden for at læse, kan det være svært – der er jo lidt af et udvalg efterhånden! Her er fire af Kinsellas standalone bøger, som jeg ofte rækker ud efter.

 

 Hvem er jeg?

hvemerjeg

Hvem er jeg? er krydret med et mysterium, da Lexi vågner op efter et biluheld med hukommelsestab. Hun mangler de sidste 3 år af sit liv og kan hverken genkende sin mand eller personen i spejlet. Ikke nok med at Lexi roder rundt med at finde ud af, hvem hendes mand er, hvorfor hendes venner hader hende, og hvad der generelt er sket de sidste 3 år, så melder en anden fyr sig på banen, som hendes kæreste. Hvem er jeg? er både sød og sjov og er fyldt med humoristiske og romantiske øjeblikke.

 

Jeg har dit nummer

jegharditnummer

Poppy går meget naturligt en smule i panik, da hendes forlovelsesringen forsvinder under et event på et hotel. Mobiltelefonen er også væk, så da hun finder en anden i en skraldespand, snupper hun den. Det lykkedes for Poppy at overtale telefonens modvillige ejer, Sam, til, at hun kan beholde den, indtil hendes egen dukker op. Desværre lykkedes det ikke for Poppy at lade være med at blande sig. Hun kan nemlig ikke lade være med at læse beskederne, der tikker ind. Med en forsvunden forlovelsesring og en anden mands mobiltelefon, har Poppy nok at se til. Jeg har dit nummer er sød og virkelig sjov, og så giver den et helt nyt syn på Beyoncés Single Ladies.

 

Pige i tyverne

pigeityverne

Lara Lington er en helt almindelig pige. Hun er på røven økonomisk efter hendes forretningspartner stak af, hun er forelsket i sin ekskæreste men er sikker på, at de nok skal finde sammen igen, hun har det med at stikke sine forældre en hvid løgn, så de ikke bekymre sig, og så er hun hjemsøgt af sin grandtante Sadies spøgelse. Sadie sætter Lara på jagt efter hendes elskede halskæde, som hun ønsker at blive begravet med. Men jagten på halskæden er ikke ligetil og ender med nogle smutture – bare fordi man er død, betyder det ikke, at man ikke kan have det sjovt, vel? – på Sadies opfordring. Sadie er et sprælsk spøgelse, der for sat skub i sagerne, og det er virkelig sjovt at følge med i, hvad der sker for det umage par.

 

Audreys verden

audreys verden

Audreys verden er Kinsellas første YA bog. I bogen møder vi Audrey, der efter en episode på skolen lider af en invaliderende angst og ikke længere kommer ud. I et forsøg på at hjælpe hende på vej tilbage til verdenen udenfor hjemmet sætter Audreys psykolog hende til at lave en dokumentar. Vi følger Audrey både gennem hendes egen fortælling og via en transskription af dokumentaren. På trods af at bogen handler om et tungt emne, er den let, lige til og hyggelig at læse. Personligt synes jeg, at det er en af Kinsellas sjoveste bøger, og jeg holder af alle Audreys familiemedlemmer og deres familiedramaer. Som moden læser kan man se tingene fra alle synsvinkler, og det giver mulighed for lidt selvrefleksion og masser af rum til at grine af sig selv.

Hvilken Sophie Kinsella bog rækker I ud efter, når I har brug for en sød historie og/eller et godt grin?

 

Nina Sanderhoff Hansen er gæsteblogger på LOVEBOOKS.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address