Danske YouTubers anbefaler ANNA OG DET FRANSKE KYS

Man kan finde alt på YouTube. Alt lige fra musikvideoer til filmklip, frisureguides, comedy sketches og personlige videoblogs, hvor YouTube-brugere uploader videoer om deres hverdagsliv og anbefalinger, de gerne vil dele med andre.

Anna og det franske kys af Stephanie Perkins er netop sådan en bog, som man gerne vil dele med andre. Derfor har tre danske YouTubers fortalt om den i deres videoblogs og dermed videregivet en sød boganbefaling til deres følgere.

Hvis du også vil se videoanbefalingerne af årets sødeste bog, har vi samlet dem her.

YouTuberen Cecilie Doolewerdt har lavet en videoanmeldelse af Anna og det franske kys. “Den kan helt sikkert anbefales! Det er virkelig en af de bedste bøger, jeg nogensinde har læst,” siger Cecilie om bogen. Find Cecilies YouTube kanal her.

Mathilde Meier har også anbefalet bogen på sin YouTube-kanal med ordene: “Den er bare supersød, og den er bare så godt skrevet! Man tror næsten, at man kommer gående igennem Paris’ gader, når man læser den bog her, man føler bare totalt atmosfæren og omgivelserne. Den er så godt billedligt skrevet! Jeg tror, at alle piger i alderen 12 og opefter vil elske den bog her, fordi … man kan ikke andet!” Du kan besøge Mathildes YouTube kanal her.


Julia Sofia uploader hver måned en samling af hendes favoritting fra måneden, der gik. I sin seneste videonævner hun Anna og det franske kys som månedens bog – spol frem til ca. 10:43 i denne video for at høre hende fortælle om hendes skønne læseoplevelse. Besøg desuden Julia Sofias YouTube-kanal her.

Follow my blog with Bloglovin



Et svar til “Danske YouTubers anbefaler ANNA OG DET FRANSKE KYS”

  1. […] har tidligere delt de første videoanmeldelser af Anna og det franske kys med jer her og siden da er der dukket lidt flere op. Se med her for at finde ud af, hvad Sofie Simone synes om […]

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address