Om en uge udkommer Danielle Steels nyeste roman

Enhver elsker af søde kærlighedshistorier og lykkelige slutninger kender Danielle Steel. Hendes bøger er efterhånden fast inventar i mange bogreoler, og hendes navn vækker genkendelse over hele verden. En Danielle Steel roman er noget særligt, for Danielle Steel skriver smukke og rørende fortællinger, hvor kærligheden altid sejrer.

Og om blot en uge er Danielle Steel aktuel med en ny roman.

Et perfekt liv Danielle Steel


Et perfekt liv
 handler om den smukke Blaise McCarthy, som ser ud til at have det hele. Hun er en yndefuld kvinde med en god karriere som nyhedsoplæser, og hun har interviewet berømtheder og statsoverhoveder.

Men Blaise er også enlig mor, og hendes teenage-datter, Salima, er blind som følge af type 1-diabetes. Salima bor på en kostskole året rundt, hvor hun bliver plejet, men da skolen lukker, er Salima nødt til at flytte ind hos Blaise. Mor og datter står overfor helt nye udfordringer, da de atter skal til at dele hjem, og Salimas fuldtishjælper Simon Ward skaber mindst lige så mange problemer, som han løser.

Blaises perfekte liv begynder langsomt at krakelere, da hun skal holde sine to tilværelser adskilt. Hendes karriere er truet, da en ung nyhedsoplæser bliver oplært til at tage hendes plads. Alt føles ude af kontrol, og Blaise ved ikke, hvad hun skal stille op.

Danielle Steels roman er en rørende fortælling om familie, kærlighed, karriere og sandhed. Det er en historie, som kun Danielle Steel kan skrive den.

Et perfekt liv udkommer d. 15. januar 2015, og i dag er der præcis en uge til. På LOVEBOOKS-redaktionen venter vi i spænding og med glæde. For en ny Danielle Steel roman er altid noget, der er værd at se frem til, ikke sandt?Der er lukket for kommentarer.

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address