Barbara Cartland – nu på lydbog

Barbara Cartlands mange kærlighedsromaner er udødelige fortællinger, som kan læses igen og igen. De smukke og søde historier om galante bejlere, rigmænd og adelige, der forelsker sig hovedkuls i yndige kvinder, er så letlæselige og så medrivende. Barbara Cartland fører sin læser tilbage til en svunden tid, hvor alting var en smule mere romantisk og lidenskabeligt.

Bøgerne kan som sagt læses igen og igen – men hvis dine øjne trænger til et hvil, og du i stedet hellere vil nyde sød oplæsning, har vi en god nyhed til dig. Barbara Cartlands søde kærlighedsromaner er nu tilgængelige som lydbøger.

barbara cartland bedre end sit rygte lovebooks

 

Bedre end sit rygte er historien om Orelia, der møder en elegant ung mand, som hun ikke kender. Mødet var flygtigt, men det endte med et uforglemmeligt kys. Da Orelia senere opdager, at manden var den berygtede Markis af Ryde, som er forlovet med Orelias smukke kusine, Caroline, bliver hun chokeret.

Ægteskabet mellem Caroline og den elegante Markis er et fornuftsægteskab fra begge sider, arrangeret uden kærlighed. Caroline interesserer sig for andre mænd, og Markis’en indrømmer, at han stadig tænker på Orelia og deres første kys. Men kan Orelia nogensinde få sin Markis uden at ydmyge Caroline, som de begge holder af?

Bedre end sit rygte er indlæst som lydbog af Marian Friborg, og du kan lytte til en lydprøve af bogen her.

 

 

barbara cartland den hemmelige frygt lovebooksDen hemmelige frygt handler om Markis’en af Meridale, som netop er hjemvendt fra Napoleonskrigene. På trods af en lang adskillelse fra sit hjem, har Markis’en intet hastværk med at vende tilbage til sit gods, Meridale Castle. I stedet bruger han lang tid på at fornøje sig i London, som er en by fyldt med fristende adspredelser.

Men sandheden er, at helten fra Waterloo er bange for at vende hjem, fordi han er bange for den hemmelighed, sluttet rummer. Da han til sidst bliver tvunget til at rejse hjem, gør han det kun nødigt.

Da Markis’en vender tilbage, løber Arabella ham i møde med sit funklende smil og muntre snak. Markis’en betragter hende dog kun som et barn, og han tvivler på, at hun vil være stærk nok til at støtte ham, når omstændighederne kræver det …

Du kan lytte til en lydprøve af Den hemmelige frygt her.

 
barbara cartland sigøjnerpigen saviyalovebooks

Sigøjnerpigen Saviya møder man den oprørte Markis af Ruckley, som slikker sine sår efter at være blevet afvist af den kvinde, som det ville have være mest fornuftigt for ham at gifte sig med. Ægteskabet ville have sikret deres fædres årelange drøm om at få slået de to tilstødende godser sammen, og det ville have været fordelagtigt for alle parter.

Men alligevel er Markis’en ikke sikker på, om han er slået eller lettet af afslaget. På vejen hjem fra en ansvarsløs køretur, ser han pludselig en kvinde på vejen foran sig. Desperat, råber han en advarsel til hende og forsøger at køre uden om. Men den smukke kvinde bliver ramt af et vognhjul, og alt virker fortabt …

Lyt til en lydprøve af Sigøjnerpigen Saviya her.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address