Barbara Cartland – dronningen af kærlighedsromaner

Barbara Cartland er den ukronede dronning af kærlighedsromaner. Hendes bøger transporterer læsere til en svunden tid, hvor galante bejlere uddelte håndkys, altimens kvinder modtog kærlige komplimenter. I Barbara Cartlands bøger kan man læse om den berusende, besættende og altovervindende kærlighed og om sand romantik.

I sin livstid skrev Barbara Cartland over 700 romaner, som blev oversat til 36 forskellige sprog. 300 af Barbara Cartlands romaner er oversat til dansk, og i øjeblikket arbejder vi ihærdigt på at digitalisere dem, så de forbliver udødelige, evigtgyldige kærlighedshistorier, der let kan opspores og læses. Hver måned udgiver vi tre af Barbara Cartlands titler som e-bøger, så digitale læsere også kan nyde Cartlands romantiske fortællinger.

I Bange for kærlighed kan man f.eks. læse om den smukke Cynthia Morrow, der bliver nødt til at sælge sit elskede barndomshjem til en mand, som hun ikke stoler på. Omstigning til lykken handler om Christine, der engang var en bedåret skuespillerinde, men nu er en ulykkelig arving til sin afdøde broders formue og må påtage sig ansvaret for hans børn. I kærlighedens vold er en romantisk fortælling om en kvinde, der bliver gift med en prins og i stedet forelsker sig i en greve. Alle tre bøger er nylige digitale udgivelser og vil være perfekt læsestof for alle de, hvis hjerter banker for ægte romantik.

ItemImage-9.aspxItemImage-7.aspx
be2d6115-5c12-4682-a9ff-f7f39c9323bd_1c639ed5ea60a26a94ceca27e64afea601c82af3_250Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address