AUDREYS VERDEN – En ny ungdomsbog af Sophie Kinsella

Sophie Kinsella er en sand stjerneforfatter. Hun blev verdenskendt, da hun skrev En shopaholics hemmelige drømmeverden, som er det første bind i Shopaholic-serien, der handler om den uheldige, elskelige og dankortsbrændende Rebecca Bloomwood. Sidste år udkom den 7. bog i serien, Shopaholic stiler mod stjernerne, der følger den britiske supershopper på eventyr i Hollywood.

Nu kan Kinsella-fans glæde sig til en helt ny bog af den britiske forfatter. D. 17. august udkommer Audreys verden, som er Sophie Kinsellas første ungdomsbog. Bogen henvender sig til et yngre publikum end Shopaholic-serien, men den er fyldt med den humor og varme, som Kinsella er kendt for.

This is Sophie Kinsella’s first YA novel and for me it was definitely a success! I laughed so much while reading this, it really was a great read!” – Anmelder på Goodreads.com

Audreys%20verden%20COVER

14-årige Audrey har haft et nervøst sammenbrud af en slags og gemmer sig nu hjemme hos sin rimeligt skøre familie. Hun tør kun se ud på verden gennem et par store mørke solbriller og et videokamera, som hun bruger til at dokumentere sin familie og deres indbyrdes forhold.
Til moderens indædte fortrydelse er Audreys storebrors helt store passion computerspil, og han har samlet et hold omrkring sig, som skal hjælpe ham med at vinde en vigtig turnering. Et af holdmedlemmerne er Linus, som Audrey langsomt får opbygget først en skrøbelig forbindelse og senere et mere sikkert venskab til. Og efterhånden som venskabet vokser til spirende forelskelse, åbner Audrey lige så forsigtigt op for verden og alle de truende, men også helt vidunderlige ting, som den gemmer på.
Audreys verden er en skør, humoristisk fortælling om familie, første forelskelse, og hvordan man kommer videre, når verden og omgivelser har vist sig svære at håndtere.

 

Vi glæder os helt vildt til en ny Kinsella-bog i en helt ny genre! Glæder du dig også?


2 svar til “AUDREYS VERDEN – En ny ungdomsbog af Sophie Kinsella”

  1. Nina siger:

    Jeg kan slet slet ikke vente! Jeg elsker Kinsella, historien lyder virkelig god, og så er jeg allerede faldet pladask for Audrey!

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address