At læse erotisk litteratur offentligt

andrup1

Jeg skammer mig på ingen måde over, at jeg læser erotisk litteratur. Jeg bliver altid glad, når jeg har læst en bog med et twist af lækker eller fræk erotik. Og når først jeg er startet på én af disse bøger, så har jeg ganske svært ved at ligge den fra mig igen. Så selvfølgelig følger bogen mig over alt, hvor jeg befinder mig. Om det så er i venteværelset hos lægen, i toget eller på en hyggelig café, så slæber jeg gladeligt bogen med mig og læser ved enhver given lejlighed. Men jeg indrømmer da gerne, at det til tider kan være en ganske grænseoverskridende affære.

For noget tid siden sad jeg i toget til København, og jeg havde set meget frem til turen. 6 timers alenetid i selskab med en længeventet, nyudgivet erotisk roman. Og jeg havde da også knap nok sat mig i sædet, før jeg var dybt begravet i bogen. Passagerne ved siden af mig blev skiftet ud hen ad vejen, efterhånden som toget bevægede sig gennem Danmark. Det opdagede jeg dog knap nok, for jeg var opslugt af bogen.
Komfortabelt kan man ikke just kalde sæderne i toget, og jeg skiftede ofte stilling – bemærkede det knap nok – og var på et tidspunkt vendt rundt i sædet, så det kun krævede et lille sideblik fra min medpassager for at følge med i teksten.
Pludselig blev jeg ganske bevidst om ’naboens’ blik, der gled ned over siden, jeg læste og på den stærkt erotiske tekst, som jeg netop sad og labbede i mig. Forsigtigt gled jeg rundt i sædet og vendte bogen væk, så jeg kunne have teksten for mig selv. ’Køb din egen bog’, tænkte jeg, men det kunne han måske ikke få sig til.

En anden gang skulle jeg på bustur til Tysklandstur – bare lige ned over grænsen og shoppe lidt. Så med udsigt til adskillige timers ’fred’, havde jeg fyldt min iPod med lydbøger. Den ene var en række erotiske noveller og fortællerens fantastiske stemme med ægte indlevelse greb mig fra start. Jeg var helt opslugt og dejligt varm i kroppen, lige indtil jeg kom i tanke om, hvor jeg befandt mig. Og at jeg var i følgeskab med mine svigerforældre, som sad lige ved siden af mig. Det var som om jeg ret hurtigt blev kølet ned igen…

Har du prøve at læse erotisk litteratur offentligt?

Rikke Andrup er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Andrup’s Bookshelf.

About Rikke Andrup

Gæsteblogger. Blogger til daglig på andrupsbookshelf.com


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address