Aktstykker

Aktstykker af Ane-Marie Kjeldberg udgivet som lydbog ved Lindhardt og Ringhof.

9788711455807Stig ned fra den høje hest! Glem alt om sexede mænd der ikke kun har millioner på kontoen, men også ligner en million. Lad Fifty Shades blive i skyggen og se dig omkring i det virkelige liv. Nej, du kan sikkert heller ikke få øje på din millionær, men du lever nok ikke i cølibat af den grund.
Ane-Marie Kjeldberg gør hverdagssex til smuk erotik, for det handler jo ikke bare om et godt udseende og rigeligt med penge på kontoen. Det handler om følelser og sanser, og dem beklæder forfatteren i en række noveller, som spænder fra den pirrende uskyldige begyndelse til de erfarende eller eksperimenterende. Det er både uskyldigt og syndigt og anderledes, men mest af alt er novellerne ikke historier, men en række følelser.
Fortællingerne er fragmenter med passion og lyst som grundlag. Ført ud i livet af passende og upassende sammensætninger, men hvor skellet mellem rigtigt og forkert er druknet i sanser, og intet er forbudt.
Personligt foretrækker jeg mine litterære mænd som uopnåelige drømmebilleder, der kan sætte fantasien i brand, men alligevel en stor cadeau til oplæser Marian Friborg som forkælede min øregang og bragte historien til live med en forførende stemme og et smil på læben, der kunne høres.

Rikke Andrup er gæsteblogger på LOVEBOOKS og blogger til daglig på sin egen blog Andrup’s Bookshelf.

About Rikke Andrup

Gæsteblogger. Blogger til daglig på andrupsbookshelf.com


2 svar til “Aktstykker”

Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address