Årets sommerbog: LOLA OG NABOENS SØN

Lola 2
Denne bog var ved at eksplodere mellem hænderne på mig med alle dens karismatiske personligheder, der hver især var enestående og til sammen udgjorde en smuk og underholdende symfoni. En symfoni, som skabte et bemærkelsesværdigt grundlag for en sød og romantisk fortælling.

Den unikke og farvestrålende Lola med sine opsigtsvækkende parykker og kostumer, kunne jeg kun være imponeret over, når hun kreerede og stolt bar sine værker frem med kroppen som mannequindukke. Jeg knuselskede desuden hendes homoseksuelle forældre. De spillede rollerne som overbeskyttende fædre i dobbelt potens – og ak og ve for at være svigersøn i den familiekonstellation!

Og så var der jo Cricket … To meter omsorg, kærlighed, energi og opfindsomhed krøllet sammen i en vindueskarm i nabohuset med højt hår, særpræget tøjstil og skjulte fingerfærdigheder.

Trænger du til en lille sommerflirt, så kan du passende bringe Lola og naboens søn med dig ud på terrassen eller med til stranden, for det er umuligt ikke at grine, græde og forelske sig i dem alle bogens skønne karakterer.

Rikke Andrup er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Andrup’s Bookshelf.

About Rikke Andrup

Gæsteblogger. Blogger til daglig på andrupsbookshelf.com


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address