9 citater om det første kys

Det første kys er noget særligt. Uanset om det er det allerførste kys eller det første kys med en ny partner, er det noget man husker og mindes i mange år. Det er noget, der fylder – også i kærlighedsromanerne. Derfor har vi her samlet 9 skønne citater om det første kys og den forelskelse, der ofte hører med.

D R I N K I N T H E W I L D A I R

“Jeg havde knap nok forstået hans ord, før han trak mig op fra stolen og trykkede sine læber mod mine. Hans duft overvældede mig – citrus og læder og noget andet, som fik min mund til at løbe i vand. Jeg var næsten for chokeret til at reagere. Jeg var pinagtigt bevidst om, at han kyssede mig midt i en bar, indtil han nappede mig i underlæben. Så glemte jeg alt på nær ham. Hele min krop skælvede, og mit hjerte faldt ned i min mave, som om tyngdekraften var blevet fordoblet. Jeg var rundt på gulvet, men jeg var ligeglad. Jeg åbnede munden, og straks strøg hans tunge ind og tog kontrol. Mine hænder omklamrede hans ryg, og som svar trak han mig tættere ind til sig. Hans kys var langsomt og derefter hurtigt, ømt og derefter barskt. Vi blev presset så tæt sammen, at jeg kunne mærke hver eneste del af hans krop, og alligevel ville jeg tættere på.“– Som stjernerne står af Cora Carmack

“Jeg rakte en hånd frem og rørte hendes kind med bagsiden af min pegefinger, inden jeg drejede hånden og åbnede den, så hele hendes ansigt lå i min håndflade, da jeg bøjede mig ned og kyssede hende.” – Mig uden dig af Kelly Rimmer

“Første gang du kyssede mig, og jeg sagde “Sådan kysser pæne drenge ikke”, og du sagde “Jo, det kan du sgu lige bande på!” – Bridget Jones: Vild med ham af Helen Fielding

“Han tøvede – ikke på normal måde, den menneskelige måde. Ikke på den måde, som en mand, før han kysser en kvinde, kan tøve for at bedømme hendes reaktion og se, hvordan han bliver modtaget. Måske tøvede han for at trække øjeblikket ud, det ideelle, forventningsfulde øjeblik, der somme tider er bedre end selve kysset. Edward tøvede for at afprøve sig selv, se, om det ikke var risikabelt. Han ville være sikker på, han stadig kunne styre sit behov. Så trykkede han sine kolde marmorlæber ganske blidt mod mine.” – Twilight: Tusmørke af Stephenie Meyer

“Matthews hungrende læber mødte mine. Hans arme låste sig fast omkring mig, og hans hænder lå mod mit hoved. Mine læber skiltes mod hans, mens mine hænder var fanget mellem hans og mit bryst. Jeg kunne mærke hans hjerte slå en enkelt gang mod mine håndflader. Med det hjerteslag ændrede kysset sig.” – Heksenat af Deborah Harkness

“Før hun nåede at svare ham igen, kyssede han hende blidt på læberne, og hun følte, at hendes hoved snurrede rundt. Hans læber var så bløde som sommerfuglevinger, mens hans kys var stærkt og inderligt, og hun var åndeløs, da han forsigtigt trak sig væk fra hende og så ned på hende med det kærligste blik, hun nogen sinde havde set.” – Grib dagen af Danielle Steel

“Vi kysser som gale. Som var det et spørgsmål om liv eller død. Jeg forstår pludselig, hvorfor folk beskriver det at kysse som at smelte, fordi hver eneste kvadratcentimeter af min krop smelter sammen med hans. Mine fingre griber fat i hans hår og trækker ham tættere på. Mine årer dunker, og mit hjerte eksploderer. Jeg har aldrig villet være sammen med nogen så meget, som jeg vil med ham. Nogensinde.” – Anna og det franske kys af Stephanie Perkins

“Hans kys er ikke den mindste smule uskyldigt. Det er fyldt med begær men også så indtrængende, at det grænser til panik. Han trækker mig tættere ind til sig, så tæt som min kjole og stolen tillader det, og han holder mig så fast, at jeg kan mærke hans fingre presse sig igennem ryggen på mit snøreliv.” – Lola og naboens søn af Stephanie Perkins

“Han rejste sig fra sin plads og knælede foran hende, så de var i øjenhøjde. Dernæst foldede han ganske enkelt sin hånd om hendes nakke og trak hende ind til sig med sine læber presset mod hendes. Det var, som om hendes krop fik elektrisk stød. ”–Pas på mig af Maya Banks


 Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address