8 grunde til at læse en bog frem for at tage til fest

Sommetider har man bare lyst til at bruge sin lørdag aften i selskab med en god bog. Og det er der absolut intet galt i. Faktisk findes der mange gode grunde til, at læsning er en skønnere lørdagsaktivitet end fest – og i dette indlæg kan du læse 8 grunde til, at det er helt ok at vælge bogen frem for festen.

bridgetjoneshelenfieldinglovebooks

 1. Det er billigere.
  En bog koster ofte i omegnen af 200 kr. Hvis man skal til fest og sammenlægger udgifter til drikkevarer, transport og junk til dagen efter, så ender festen med at koste langt over 200 kr.
 2. Der er større chance for at møde interessante mennesker i en bog.
  Med en bog vælger du selv dit selskab, mens du til en fest er tvunget til at smalltalke med mere eller mindre kedelige mennesker.
 3. Du skal ikke stå i regn og blæst og vente på en taxa, så risikoen for at blive syg er mindre med en bog.
 4. En bog giver ikke tømmermænd.
  Du undgår tømmermænd næste dag, da en bog ikke presser dig til at indgå væddemål om at bælle fem tequilashots på et minut.
 5. Det er sundere.
  Da tømmermændene er fraværende efter en aften tilbragt med en bog, vil du ikke have behov for junkfood næste dag. Du har dermed sparet over 500 kalorier.
 6. Du bevarer din hørelse.
  Da læsning er en stille og rolig aktivitet i forhold til en fest, vil dine trommehinder fortsat være intakte efter en skøn læseaften.
 7. Dine fødder vil være dig taknemmelige.
  I stedet for at rende rundt i stiletter, kan du smide skoene og snuppe et fodbad, imens du læser, hvis det er det, du har lyst til. Det vil føles meget bedre dagen efter end de vabler, der måske ellers var kommet.
 8. Du behøver ikke stadse dig ud.
  Når du sidder hjemme og læser, er det helt i orden at ligne en, der lige er stået op. Du behøver ikke stadse dig ud i fint tøj i et forsøg på at skjule dellerne og med flere kilo makeup i hovedet for at skjule urenhederne. Du kan sidde i dit joggingtøj med uglet hår og uden makeup, og der er ikke nogen, der vil se skævt til dig.

Sådan! Nu er du forhåbentlig bedre klædt på til at fortælle omverdenen, at du ikke tager med til fest i aften, men i stedet bliver hjemme med din bog.

Irene Jensen er gæsteblogger på LOVEBOOKS, og blogger til daglig på sin egen blog Boghunden.dk.

About Irene Jensen

Gæsteblogger. Blogger til daglig på boghunden.dk


Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address