Forførende erotisk trilogi: Eighty Days

Det er fredag, julen står lige for døren, og måske har du lyst til at læse noget, der er mere frækt end sødt. I så fald synes jeg, du skal læse den erotiske Eighty Days-trilogi, der vil tage dig på en forførende rejse gennem Londons glamourøse fetischmiljø.

Skærmbillede 2014-12-19 kl. 15.01.36  

Eighty Days-trilogien handler om den unge Summer Zahova, som er violinist. For det meste spiller hun i Londons undergrundsbane, men en dag bliver hendes elskede violin ødelagt, og til gengæld modtager hun et uimodståeligt tilbud. Litteraturprofessoren Dominik har overhørt Summers violinspil, og han tilbyder at erstatte hendes violin, hvis hun til gengæld spiller for ham ved en privat intimkoncert. Efter en smule tøven indvilliger Summer i at spille for ham, og langsomt bliver hendes nysgerrighed overfor den mystiske og fremmede mand vakt.

Summer bliver hurtigt involveret i et besættende forhold med Dominik, der er præget af lyst og begær. I fællesskab udforsker de, de mørke sider af deres seksualitet, og Summer opdager en verden af lyst, som hun slet ikke anede eksisterede.

De tre bøger i trilogien følger Summer og Dominiks tumulte forhold og det intense begær, der vokser mellem dem. Trilogien er fyldt med spænding og erotik, og den vil efterlade dig med røde kinder og en brændende længsel efter mere …Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address