5 bøger der har fået os til at grine

En god kærlighedsroman kan noget helt særligt. For når man læser en god kærlighedsroman, bliver man revet med ind i et følsomt univers, hvor man kan mærke hovedpersonernes forelskelse – og selv føle den. Man sukker, smiler og fælder sommetider en lille tårer på hovedpersonernes vegne – og det kan næsten føles som om, man selv forelsker sig undervejs.

Her på LOVEBOOKS-redaktionen har vi her samlet fem bøger, der har fået os til at grine. Bøger der har overrasket os i toget eller bussen med en kæk bemærkning og fået os til at sprutte af grin eller dirre af undertrykt latter. Et godt grin kan man aldrig få for mange af – og derfor vil vi selvfølgelig gerne dele dem med jer.

 

Bridget Jones’ dagbog af Helen Fielding

bridgetjones

 

Bridget Jones’ dagbog er en vaskeægte chick lit-klassiker, og vi er bestemt ikke de eneste, der har klukket over den 30-årige singlepiges rablende dagbogsskriverier. Bridget Jones er ikonisk – og det er der god grund til.

For Bridget er en person, man kender. Hun er selvoptaget, navlepillende og næsten bekymrende uorganiseret – komplet med strygehuller i skjorten og rod i kalenderen. Men hun er også selvironisk, godtroende og ubehjælpsomt kærlighed. Bridget føles mest af alt som en kær veninde – og til tider som et spejlbillede – og helt ærligt, hvem kan lade være med at grine over hendes køkkenkatastrofer og komplet mangel på korrekt arbejdsetikette? Vi kan i hvert fald ikke.

Køb bogen her.


 

 

En shopaholics hemmelige drømmeverden af Sophie Kinsella

shopaholic

Har du nogensinde købt en dyr kjole og derefter ikke haft råd til aftensmaden? Har du sommetider rodet dig ud i en løgn, der har foretaget lavinerulninger i din mund og bare har vokset sig større og større? Og har du nogensinde sendt en jobansøgning det helt forkerte sted hen og endt med at blive ansat som ekspert på noget, du slet ikke andet noget om?

Hvis du kan svare ja til to ud af tre ovenstående spørgsmål, så skal du møde Rebecca Bloomwood. Rebecca Bloomwood er den uforbederlige hovedperson i Sophie Kinsellas Shopaholic-serie. Hun er en omvandrende katastrofe og en klodsmajor af kaliber. Man kan ikke lade være med at elske hende.

En Shopaholics hemmelige drømmeverden er første bog i bestsellerserien om Rebecca Bloomwood. Den 8. bog i serien udkommer til sommer.

Køb bogen her.


 

Audreys verden af Sophie Kinsella

9788711455432

I år 2015 udgav Sophie Kinsella sin første YA-roman. Og også i den genre formåede hun at fremkalde latter og undren over hendes fantastiske persongalleri.

Audreys verden handler om den 14-årige Audrey, der har haft et nervøst sammenbrud af en slags. Hun gemmer sig hjemme hos sin rimeligt skøre familie, der bl.a. byder på en storebror der er vild med computerspil, og en mor der bekymrer sig for, om han får firkantede øjne. Audrey er omgivet af hurlumhej hver eneste dag – og det bliver ikke mindre, da hun møder broderens holdkammerat Linus …

Køb bogen her.


 

Søde synder af Kira Licht

sodesynder

 

Dating er svært. Især hvis man egentligt er tilfreds med sit liv, som det er og ikke har brug for at tage store risikoer – såsom at spørge den søde fyr overfor, om han vil med på date.

Søde synder beskriver tydeligt, præcist hvor svært dating kan være. For i den bliver Mayas ellers så idylliske liv forstyrret af hendes to veninder, der tvinger hende med på datingkursus. Alene tanken om et datingkursus får det til at vende sig i Maya – og i os – men da hun kommer derhen, indser hun, at hun måske ikke er den eneste, der har brug for datinghjælp.

Søde synder er bogen for dig, der også synes, dating er en umulig jungle – og som ved, at man kan møde alle typer i det frie datinglandskab. Maya render nemlig ind af mænd af alle kalibre. Også dem, hun nok helst vil være fri for.

Køb bogen her.


 

Som stjernerne står af Cora Carmack

stjernernestår

Man kan læse Cora Carmacks bøger i et snuptag. Det ved vi på LOVEBOOKS-redaktionen af egen erfaring. Da vi læste manuskriptet til Som stjernerne står, var vi søvnløse, overtrætte – og konstant fnisende.

Som stjernerne står handler nemlig om kontrolfreaken 22-årige Bliss Edwards, der snart er færdig på college og som er glad for sit liv. Der er bare én lille detalje: Hun har aldrig været i seng med en fyr.

En aften beslutter hun sig derfor for få det overstået med et one-night-stand. Men hun får i sidste øjeblik kolde fødder og efterlader en flot fremmed alene i sin seng. Og som om det ikke var pinligt nok i sig selv, opdager hun dagen efter, at hendes nye dramalærer er manden, hun efterlod nøgen i sin seng for mindre end otte timer siden …

Bogen udkommer d. 1. april.Skriv et svar

YOU MAY LIKE
Follow

Follow this blog

Get every new post delivered right to your inbox.

Email address